Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Oferta mailingu ( ponad 20 tys. e-mail'i )
Ema

Mam do zaproponowania mailing
Są dwie oferty:
1. Do mniej więcej 20-24 tys. osób. Cena 33 zł
2. Do losowych 1 tys. osób z w/w ilości. Cena 20 zł
Wpłaty tylko na PayPal, nie akceptuję doładowań do tel. pkt chomikowych itp.

Dla zainteresowanych:
Podajecie:
Tytuł mail'a
Nazwę swojego chomika
oraz
Treść mail'a ( czyli reklamy ), piszecie sobie co tam chcecie maksymalnie 200 znaków,
można użyć HTML'a

Jak już macie wysyłacie mi to na PW, ja odsyłam wiadomość na jaki e-mail macie wpłacić kasę ( przez PayPal ), jak tylko kasa dojdzie wysyłam e-mail'e
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Jakieś potwierdzenie aktywnego działania maili? Bo mailing na nawet milion adresów to ja sobie na BHW/HF mogę wykupić, tylko co mi po tym, jak 99,98% to będą martwe skrzynki a to co zostanie i tak nie będzie żadnym konkretnym targetem.
Wszystkie, no przynajmniej 95% e-maili jest aktywny.
Poza tym przy opcji 1 ( 1 tys. e-maili ) jest gwarancja że wszystkie e-maile zostaną przeczytane i każdy wejdzie na chomika
Wejdź do chomika
Ale to nie musi być koniecznie na chomika ?
Stop pomagania!
Nie, reklamujesz sobie co tam chcesz ( o to Ci chodzi ? ;d, czy o to że że użytkownicy e-mail'i nie koniecznie muszą mieć konta na chomikuj ?)
Wejdź do chomika
Oferta mało ciekawa, po pierwsze wygenerowanie listy maili to godzina działania crawlera, po drugie wygenerowanie trafficu z tysiąca adresów poprzez proxy to chwila działania programu (celowo nie podaję nazwy programu).
Nie piszesz skąd pochodzi baza (co jest ważne), nie podajesz informacji o statystykach z mailungu, nie podajesz targetu.

Po treści ogłoszenia wnioskuję iż:
a) lista pochodzi z sieci (jest nielegalna) i sam nie wiesz jaki ma target.
b) lista wygenerowana crawlerem (nielegalna).
c) lista zakupiona na allegro (nielegalna).

To tyle odnośnie Twojej oferty.

Jak ktoś chce to również mogę wysłać mailing do nie wiadomo kogo i nawet do 100 mln odbiorców za 5 zł haha
Skąd pochodzą zebrane adresy? czyli jak zostały pozyskane?
Czy właściciele adresów wyrazili zgodę na otrzymywanie maili o treściach reklamowych?
To bardzo istotne informacje, które są podstawą w tego rodzaju usługach?