Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Reklama na fanpage 18 700+
Czy ja napisałem że reklama jest "zła"??
Wyraziłem tylko swoją opinię i mam takie prawo.
A Ty powinieneś być przygotowany na jakieś słowa krytyki (czasami się ktoś zdarzy że coś mu nie odpowiada). Ja mam tylko tyle do powiedzenia nie denerwuj się tak:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
(23.11.2012, 14:39)Czarna_Owca napisał(a): Czy ja napisałem że reklama jest "zła"??
Wyraziłem tylko swoją opinię i mam takie prawo.
A Ty powinieneś być przygotowany na jakieś słowa krytyki (czasami się ktoś zdarzy że coś mu nie odpowiada). Ja mam tylko tyle do powiedzenia nie denerwuj się tak:-)

Ja się w ogóle nie denerwuje tylko przedstawiam swoją opinię na temat treści twojej reklamy i wyjaśnienie dla wszystkich dlaczego nikt jej nie udostępnił. Na facebooku prowadzę kilkanaście fanpage dlatego też wiem co się tam przyjmuje a co nie, i uwierz że znam się na tym ;)
To skoro się na tym znasz to powinieneś mnie poinformować jakie reklamy najlepiej się sprawdzają.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
A ja tam jestem zadowolony. Raz mnie udostępnił, mojej stronce przybyło ponad 100 lajków!

Ja również jestem bardzo zadowolony :) W około 2h przybyło już 80 lajków a prędzej był tylko 1 :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]