Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zareklamuję Wspaniała reklama !
Witam serdecznie, zapraszam do zakupu reklamy na moim chomiku Cena to 10 tyś/7 dni kalendarzowych. Codziennie około 500 reklam do chomików ze strony głównej portalu .
Wygląd reklamy :
[Obrazek: ScreenHun_rwpesqa.gif]
Wygląd Box-u na stronie głównej :
[Obrazek: ScreenHun_rwpesqx.gif]
Ps. Najlepiej by było pisać na PW chomika dimixek, ponieważ tu mogę nie zauważyć.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Ładnie to tak cały pomysł + teksty + wykonanie podkradać innym i iść na łatwiznę ?

Nie mam nic przeciwko kontr ofertom ale twoja ...

Wiem że dopisałeś copyright © simio ale mogłeś chociaż zapytać ...
---
Sorka, jak chcesz to mogę usunąć...
dimix napisał(a):jak chcesz to mogę usunąć

Nie chcę abyś kasował itd. Chodzi mi tylko o to że mogłeś chociaż teksty pozmieniać anie żywcem skopiować i zmienić ceny :P
---
Okej, z czasem pozmieniam, bo wtedy czasu nie miałem :D Wybaczysz mi ? :P