Wygląd reklamy :
Wygląd Box-u na stronie głównej :
Ps. Najlepiej by było pisać na PW chomika dimixek, ponieważ tu mogę nie zauważyć.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zareklamuję Wspaniała reklama !
|
Witam serdecznie, zapraszam do zakupu reklamy na moim chomiku Cena to 10 tyś/7 dni kalendarzowych. Codziennie około 500 reklam do chomików ze strony głównej portalu .
Wygląd reklamy : Wygląd Box-u na stronie głównej : Ps. Najlepiej by było pisać na PW chomika dimixek, ponieważ tu mogę nie zauważyć. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ładnie to tak cały pomysł + teksty + wykonanie podkradać innym i iść na łatwiznę ?
Nie mam nic przeciwko kontr ofertom ale twoja ... Wiem że dopisałeś copyright © simio ale mogłeś chociaż zapytać ...
---
12.05.2012, 13:14
dimix napisał(a):jak chcesz to mogę usunąć Nie chcę abyś kasował itd. Chodzi mi tylko o to że mogłeś chociaż teksty pozmieniać anie żywcem skopiować i zmienić ceny
---
|