Romeo I Julia
William Shakespear
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zgadnij, z jakiej knigi jest ta postać?
|
24.08.2012, 22:02
Julia Capuleti
Romeo I Julia William Shakespear Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.08.2012, 22:02
Jak to możliwe, ja jeszcze nie zdążyłem przeczytać zagadki od jej pojawiania się, a tu już leci poprawna odpowiedź?
24.08.2012, 22:06
davi100 napisał(a):Jak to możliwe, ja jeszcze nie zdążyłem przeczytać zagadki od jej pojawiania się, a tu już leci poprawna odpowiedź? Czyżby konkurs został ustawiony Gratulacje scrab
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
24.08.2012, 22:07
davi100 napisał(a):Jak to możliwe, ja jeszcze nie zdążyłem przeczytać zagadki od jej pojawiania się, a tu już leci poprawna odpowiedź?To kwestia wielu czynników, między innymi: tempa w jakim odświeżasz sobie stronę, umiejętności radzenia sobie z dość trudną w czytaniu czcionką (to celowe utrudnienie) i wreszcie umiejętności kojarzenia faktów (pod warunkiem że czytałeś daną książkę).
24.08.2012, 22:08
davi100 napisał(a):Jak to możliwe, ja jeszcze nie zdążyłem przeczytać zagadki od jej pojawiania się, a tu już leci poprawna odpowiedź?Musisz zapytać o to zgadujących. Zauważ, że w ciągu niespełna dwóch minut pojawiły się aż trzy poprawne odpowiedzi. Diablo09 napisał(a):Czyżby konkurs został ustawionyZastanów się zanim coś takiego powiesz na forum. Gdyby tak było, musielibyśmy nie mieć szacunku do własnej pracy. Myślę jednak, że to był żart z Twojej strony, a przynajmniej mam taką nadzieję. (24.08.2012, 22:00)scarab napisał(a): Julia Gratuluję prawidłowej odpowiedzi. Tym samym informuję, że 25,000 punktów właśnie zasiliło Twój profil. Serdecznie gratuluję. Zapraszamy wszystkich ponownie jutro punktualnie o 22:00 po następne 25,000 punktów do rozdania na dowolne pliki w portalu Chomikuj.pl Oczytani odjechani » » Sentencje i cytaty » »
24.08.2012, 22:16
Brawo Asiu! To już trzecia Twoja wygrana ;D Jesteś niesamowita! Zawsze kiedy sprawdzam temat po fakcie, widzę, że nie pozostawiasz suchej nitki na rywalach ^^
Nasz forumowy Robocop!
24.08.2012, 22:17
Buhay napisał(a):Brawo Asiu! To już trzecia Twoja wygrana ;DCzwarta. Scarab już cztery razy podała prawidłową odpowiedź.
24.08.2012, 22:22
admin napisał(a):Zastanów się zanim coś takiego powiesz na forum. Oczywiście że żart. Dlatego pogratulowałem zwyciężczyni
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |