Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zgwałcił kolegów kijem.
  Odpowiedz
Uważasz, że taka patologia jest śmieszna? Ja rozumiem dystans, ale czasami ludzie przesadzają... Nie wyobrażam sobie co bym zrobił rodzicom chłopaka, gdyby ktoś zrobił coś takiego mojemu dziecku, gdybym takowe posiadał. To jest obrzydliwe...

PS: Zredaguj to z linku, albo kosz.... Na forach się tak nie robi, to nie wykop.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Nawet ja bym nie chciał takiej przygody. Patologia.
  Odpowiedz
(28.01.2016, 20:07)amb00 napisał(a): ponieważ w artykule nic nie było o tym jakoby się opierali.
Gratuluję zaufania. Jak na murze będzie napisane "d*pa" to pogłaszczesz, bo uwierzysz? ;)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ja się bardziej zastanawiam co wpisał, ze to znalazł...
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości