Smażony świński mózg z jajkiem? Uwielbiam...
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Zjesz czy nie?
|
|
17.10.2013, 22:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2013, 22:34 przez Swordancer.)
Nie...
Smażony świński mózg z jajkiem? Uwielbiam...
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie jadłem, ale z chęcią bym spróbował
Jajecznica z ikrą? Mniam ^^
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
18.10.2013, 18:26
Nie próbowałem, ale spróbować to bym spróbował, ikrę kiedyś jadłem, w miarę, jajka lubię więc Tak, zjadłbym.
Filety z ryby? "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
18.10.2013, 18:57
Z warzywkami, pewnie
![]() Burrito? ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.10.2013, 19:03
Można powiedzie że tak.
Wątróbkę z koguta? "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
18.10.2013, 19:35
Nie
![]() Pierogi z truskawkami polane smalcem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
18.10.2013, 20:05
Ale bez smalcu to tak
.Ketchup ?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
18.10.2013, 20:12
Tak, ale zależy jaki.
Jądra byka ze skwarkami? "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
18.10.2013, 20:13
Mmmmmm
![]() Boczek ze świni?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
18.10.2013, 20:17
Jasne!
Kaszankę na patalcę z cebulką? Moje ulubiene! "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|