Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Obrazki do projektu
Witam

robię stronę www, potrzebna mi jest na projekt w szkole.
W związku tym potrzebuje obrazka:
wymiar - 280x100
kolorystyka strony - [Obrazek: 69219290.jpg]
napis - potrzebuje 1 obrazek ale na każdym inny napis.
na 1 obrazku napis: pytanie 1 lub pytanie numer 1, po polsku lub angielsku(jak Tobie wygodnie)
na 2 obrazku napis: pytanie 2 lub pytanie numer 2, po polsku lub angielsku (jak Tobie wygodnie)
itd...
aż do 10

Z góry dzięki:)
]
era9889 napisał(a):na 1 obrazku napis: pytanie 1 lub pytanie numer 1, po polsku lub angielsku(jak Tobie wygodnie)
na 2 obrazku napis: pytanie 1 lub pytanie numer 1, po polsku lub angielsku (jak Tobie wygodnie)
itd...
aż do 10
Przecież wystarczyłby jeden obrazek.
Chociaż myślę, że się pomyliłeś i na drugim obrazku ma być napis: Pytanie 2, prawda?

OK. Strzelam, że to ma wyglądać tak:
[Obrazek: pytaniem.png]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Tak:)
Na drugim obrazku napis
Pytanie 2:P
Na trzecim
Pytanie 3 itd.

Czyli jeden obrazek tylko po prostu inne liczby ;-)

I te obrazki o wymiarze 280x100, miałyby być w tych miejsach gdzie zaznaczyłem.
]
Zrobiłem Ci paczkę. W środku są napisy oraz plik roboczy.
Download: Klik

Pozdrawiam.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Dzięki bardzo.
Właśnie o coś takiego chodziło:)

Leci rep;-)

Do zamkniecia
]