Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Oddanie 100 unikatowych głosów w rankingu
Tak jak w temacie zapłacę 10.000 ( 10 tys. punktów )
Kontakt: PW lub na GG: 32155216
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Ten ranking jest do luftu. Tam każdy może nabić sobie punkty przez proxy tak jak chomik MilionGB. W ciągu 2 tygodni wyszedł na lidera i dziennie przybywa mu około 300 głosów, a na chomika, gdzie jest umieszczony widget do głosowania wchodzi ledwo 100 osób dziennie.
Daj sobie spokój z tym rankingiem. W taki sposób nigdy nie wyjdziesz do czołówki, bo administracja rankingu na to pozwala.
Cytat:W dniu 24 września 2012 11:15 użytkownik Blachu82 <[email protected]> napisał:
Dzień Dobry

Od dwóch dni obserwuję pewną sytuację. Otóż chomik MilionGB zajmujący obecnie miejsce drugie na liście nabija w jakiś sposób głosy na swoje konto. Jeszcze 3-4 dni temu nie było go w ogóle, a teraz jest liderem. Faktem jest że wejść i zagłosować można przez kliknięcie w widet na chomiku, jednak jego konto tam odwiedza raptem 4 osoby na dobę co daje łączną sumę głosów 16 a nie ponad 500.

Jestem trochę oburzony zaistniałą sytuacją, gdyż ja pracuję ciężko na swoja pozycję natomiast niektórzy idą na łatwiznę. Proszę o odpowiedź, czy sztuczne nabijanie głosów na chomika ma sens oraz jest zgodne z regulaminem top listy oraz jakie działania zostaną podjęte w celu wyeliminowania takiej sytuacji.

Pozdrawiam chomik Blachu82

Odp: Kabuki Yo
Witam, chomik MilionGB ma duży zbiór plików na swoim chomiku. A ponad to zachęca do głosowania w opisie chomika. Widget ma umieszczony w widocznym miejscu przez co ma dużo głosów. Sztuczne nabijanie głosów jest utrudnione poprzez kody captcha, i blokadę IP (użytkownik może głosować raz na 24h). Jeżeli zajdzie potrzeba w przyszłości postaramy się wprowadzić dodatkowe zabezpieczenia przed sztucznym nabijaniem głosów.

Cieżko harowałem, wydawałem punkty na reklamę, mailingi do tysiecy osób aby być pierwszym, a po 5 dniach jestem drugi, bo ten ćwok mnie wyprzedził dzięki proxy.

Lepiej wpisz się na listę Barona. Więcej skorzystasz. Tu masz link.

http://baronowatoplista.najlepsze.net/
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Blachu jak mu się znudzi samemu na siebie głosować to go weźmiesz

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Nie znudzi mu się. To taki typ człowieka, który ma z tego satysfakcję. Udało mi się zamienić z nim parę słów przez PW. Jego poziom wypowiedzi dał mi to do myślenia :D
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş