Kontakt: PW lub na GG: 32155216
Wejdź do chomika
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zlecę Oddanie 100 unikatowych głosów w rankingu
|
||||
Tak jak w temacie zapłacę 10.000 ( 10 tys. punktów )
Kontakt: PW lub na GG: 32155216
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ten ranking jest do luftu. Tam każdy może nabić sobie punkty przez proxy tak jak chomik MilionGB. W ciągu 2 tygodni wyszedł na lidera i dziennie przybywa mu około 300 głosów, a na chomika, gdzie jest umieszczony widget do głosowania wchodzi ledwo 100 osób dziennie.
Daj sobie spokój z tym rankingiem. W taki sposób nigdy nie wyjdziesz do czołówki, bo administracja rankingu na to pozwala. Cytat:W dniu 24 września 2012 11:15 użytkownik Blachu82 <[email protected]> napisał: Cieżko harowałem, wydawałem punkty na reklamę, mailingi do tysiecy osób aby być pierwszym, a po 5 dniach jestem drugi, bo ten ćwok mnie wyprzedził dzięki proxy. Lepiej wpisz się na listę Barona. Więcej skorzystasz. Tu masz link. http://baronowatoplista.najlepsze.net/
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
07.10.2012, 17:45
Blachu jak mu się znudzi samemu na siebie głosować to go weźmiesz
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
07.10.2012, 19:08
Nie znudzi mu się. To taki typ człowieka, który ma z tego satysfakcję. Udało mi się zamienić z nim parę słów przez PW. Jego poziom wypowiedzi dał mi to do myślenia
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş |