Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Reklame na Chomikowe Rozmowy
Exclamation 
:) Hej, Potrzebowała bym taka przyjemna dla oka reklamę na chomikowe rozmowy :) najlepiej bez animacji i też nie za długa żeby była :) kolorystyka pasująca pod mój awatar, róż czerń biel ewentualne odcienie. Reklama ma być reklamą chomika a nie filmow czy muzyki :) Ewentualnie jak by ktoś mógł Mnie nauczyć jak to zrobić bo rysować potrafię ale gorzej z HTML :)
Niewiem może moje prace ci się spodobają :
http://odjechani.com.pl/Thread-Wykonam-r...ikow%C4%85 - kliknij :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
http://odjechani.com.pl/Thread-Wykonam-B...list%C4%99 Tutaj Baronek Ci zrobi =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.