Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Szukanie linków
Witam zlecę szukania linków [rapidgator] do całych albumów muzycznych (z podanego przeze mnie gatunku).

W zamian za linki oferuję upload tych albumów + upload innych plików o wadze zależnej od ilości albumów.
Mniej niż 50 linków (albumów) nie wchodzi w grę.

WYNAGRODZENIE:
50 linków - upload tych albumów + 20GB plików z chomików podanych przeze mnie
100 - linków upload tych albumów + 50GB plików z chomikow podanych przeze mnie
+200 linków upload tych albumów + 120GB plików z chomików podanych przeze mnie

SZUKASZ LINKÓW DO DOWOLNYCH PLYT a nie TYTUŁÓW wzkazanych PREZE MNIE!!!
]
Ale te linki mają być do tej nazwy pliku co ty podasz, czy dowolne tylko albumy muzyczne ?
Stop pomagania!
Dowolne albumy z gatunku który ja podam ;-)
]
Może ja był bym chętne, okey powiedzmy że na próbę się zgadzam :)A możę linki z turbobait, są różne generatory linków z których można pobierać z turbobait
Stop pomagania!
Zaraz wyślę PW ;-)
EDIT:
poszla wiadomość ;-)
]