Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę Zagłosowanie na mnie
Witam!
Chciałbym zlecic zagłosowanie na mnie. Za każdy głos płacę 100pkt :)
Wystarczy wejsc w link, wybrac iość gwiazdek ( licze na 5 ) oraz przepisanie capcha. :)

CLICK

Po zagłosowaniu proszę napisać PW z nazwą chomika na jaki mam zrobić przelew.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
Głos oddany :P

Cytat:Głos oddany pomyślnie.
Zapraszamy na chomiczkuj.pl
[Obrazek: 30829.png]
przelew zrobiony
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
Też głos oddany :)
też zagłosowałem , ale pkt nie wysyłaj bo już z nudów to u wszystkich chomików dodaje 5 jak zaczniecie mnie doganiać to przestanę hehe;)
Zagłosowałem ale pkt nie przelewaj.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Zagłosowałem.
Jak głosować to głosować ;) poszło
Głos oddany ;)
Ja też zagłosowałem i również nie musisz przesyłać punktów ;)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART