Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę banner reklamowy!
Witam serdecznie!
Zlecę wykonanie bannera reklamowego dla mojego chomika.
Grafika + hyperlinki i to wszystko napisane w HTML'u by swobodnie rozsyłać reklamę w CHR.

Teraz co mnie interesuje:
-przejrzysta grafika (schludna i co ważne- nie mrugająca, świecąca, błyszcząca etc.)
- Podkategorie: Filmy AVi, filmy RVMB, Muzyka, Seriale - jako hiperlinki.
Byłbym zadowolony gdyby to była grafika z napisem i od razu przenosiła do konkretnego podfolderu.

I póki co tyle, nie będę zbyt wymagający.

Kontakt do mnie:
GG: 10099319 (cały czas niewidok)
mail: [email protected]

Zapłata:
Myślę ,że to wszystko jest do dogadania.
Póki co mam ponad 6tyś punktów i liczba ta stale rośnie.

Zainteresowani?

Pozdrawiam.
odświeżam z powodu braku zainteresowanych.

Dam 9tyś chomikowych punktów za ładnie wykonaną reklamę.

Zapraszam i pozdrawiam.