Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę granie w grę za punkty- codziennie nowe punkty
Link do rejestracji !!!
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4...8377963959

Zarabiaj pkt na chomikuj.pl w banalny sposób grając w świetna grę League of Legends . Zasady są proste :

1) Rejestrujesz się z podanego wyżej linku do gry na moim chomiku ( tylko ten link daje możliwość zarobienia pkt)
2) Po udanej rejestracji pobierasz grę z oficjalnej strony .
3) Grasz do uzyskania 5 poziomu summonera ( 5 level )
4) Odbierasz 10 tys pkt za każde konto z uzyskanym 5 poziomem . ( dziennie można zrobić od 5 do 10 kont na 5 poziomie. czyli możesz zarobić od 10 tys do 100 tys. pkt na chomikuj.pl

[Obrazek: 9xnsa60g3icyi83vmtar.jpg]
[Obrazek: MenelSuperStar.gif]
Działa to ?
Zagrałbym ale niewiem czy mi będzie gra chodzić ;p
mam rozumieć że kupujesz konta za chomikowe PKT? bo mam na lolu konto :)
czy po prostu zbierasz kasę na grze?
Uczestników proszę o wypowiedzi czy otrzymują swoje nagrody.
ja sprawdzę :) pkt zawsze się przydadzą.
To tak. Zgłosiła sie do mnie ostatnio pierwsza osoba ktora zrobila konto i dobila do 5 lev :} Powiedziała ze grała 6 gier 3 h w sumie bo pierwszy raz w to grała . W prezencie dostała 20 tys. Wszystko działa , nie jestem oszustem. nie mam powodu nikogo oszukiwać. Zbieram poprostu refery do konta lol.

Myślę ze jest to uczciwa wymiana :}

Czekam na pytania. Dla chcącego nic trudnego :}

ps. KruchyFix dzięki za info :}

ps. Wysoki93 - zarobił u mnie już 50 tys możecie do niego tez kierować pytania :}
[Obrazek: MenelSuperStar.gif]