Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę kod na menu
Dzięki za pomoc MarcinNXM ;) . Punkty wysyłam na chomika ;)
Pozdro
Wiec tak MarcinNXM wykonaj coś własnego a nie podwalaj ode mnie ok ?
normalnie żenada nie dość że pokradziona grafa to jeszcze kod ci wykradną no masakra
PISAŁEM CI JUŻ NA PW!!!!!!
JA ROBILEM KOD OD PODSTAW! A TO CZY PODWALIL SOBIE TWOJE RZECZY I TAM UMIESCIL TO MNIE NIE OBCHODZI. JEDYNIE MU POUKLADALEM OBRAZKI, PODODAWAŁEM, DODALEM MENU OD ADAM-AS I ZMODYFIKOWALEM GO POD KATEM OBRAZKOW ITP. DODALEM JAKAS KLODKE I PRZYCISK PRZECZYTAJ WAZNEz KODU KTORY DOSTALEM OD RAFAL34Z, JESLI COS SOBIE DODAL TO JUZ NIE MOJA WINA. Więc nie wyskakuj mi od razu z takimi bo nic ci nie ukradlem.

TO ŻE SOBIE GO DOWOLNIE ZMODYFIKOWAŁ I POKRADŁ TO JUŻ NIE MOJA SPRAWA.
No chyba ze ty wynazles tabelki i menu od adam-as.
Panowie macie coś do siebie na wzajem to wypraszam was z forum na pw.
Nie róbcie zbędnego zamieszania.
W ciągu kilka minut zostałem już zasypany tyloma wiadomościami że już dziękuję...

Kodu całkiem mojego nie mam ponieważ był edytowany na testowym chomiku, potem został mi wysłany jego kod w którym wyedytował obrazki i może coś jeszcze nie pamiętam i na nim dodałem dokładnie 2 RZECZY, do których kod otrzymałem od rafal34z a dokładnie chodzi o kłódkę i przycisk ktory po kliknieciu pokazuje wiadomosc z regulaminem itp. Na dole wiadomość w której widać że dodałem jedynie kod jaki mi wysłał rafal34z:
[Obrazek: 37393231551270601051.png]

Probowalem szukac tego calkiem czystego ale ze na tym testowym robilem to nie mam. A i jeszcze żeby nie było tło też inne było. Ten kod jest już po przeróbce tych wszystkich obrazkow i dodatkow które zostały zrobione przez rafal34z:

http://pastebin.pl/a2464bd3fccc5b24236e93d7c1b02712

------------

A tak wyglądał pierwszy kod przed dodaniem tych dwoch rzeczy i wszystkich obrazkow ktore zostaly mi podeslane
http://pastebin.pl/7faadb1875844fbd052e8a893ea32abf

Jest tylko w nim inne ulozenie ale polegalo na tym ze usunolem zbedne odnosniki i przenioslem na inna pozycje.

---
A po za tym, ty i Szacherezada zachowajcie te swoje śmieszne wiadomości na PW dla siebie.
Po pierwsze ten koleś rafal34z już na samym początku wykradł menu od szacherezady i perfidnie napisał autor menu RAf34z to już była przesada więc zgłosiłem go . Po jakimś czasie wykupił podobno od szacherezady moją pracę dopisująć autor menu - raf34z
Ja nie wiem ale to chyba nie fear człowiek się stara a tu jakiś kulfon wykradnie i jeszcze podpisze że to jego
massive-x wygląda na to że pojechałeś nie po tym kolesiu co trzeba wydaje mi się więc że należało bu za chamstwo przeprosić kolegę Marcina nie uważasz?
No więc tak. Szacherezada dalej pisze że ją to nie obchodzi i i tak jestem zlodziejem.

Ja podalem wyzej kod jaki zrobilem (ktory jest w 100% mój), i potem podalem kod jaki mi kazal dodac (te 2 rzeczy), ten kod mial juz w poprzednim menu (i mi dosłał co mam wstawić). Wiec prosze najpierw wciasc sie dowiedziec jaka sytuacja a nie mnie bombardować i pisać że mi notki prawne wystawicie bo nic nie zrobiłem, a na tych yeti i jquery sie nie znam.
Ja ciebie rozumie Beato łatwo napisać - przeprosić jednak teraz postaw się na moim miejscu . Nie wiem już skąd ma ten kod bo adam as ma tylko 5 pod menu a wiesz ja jako jedyny na tym portalu zrobiłem sobie 9 i widzisz ( raf34z ) ma te samo ułożenie nawet głośnik który zastosowałem w nim . Gdyby to był inny chomik sam bym mu pomógł ale nie jemu . Już raz wykradł moją pracę bez pytanie i nie przepadam za tym gościem
zresztą hehe nawet umieścił tu przerobiony avatar od szacherezady masakra hehe
WITAM POWIEM WAM WSZYSTKIM TAK KOLEŚ rafal34z JUŻ DAWNO WYKRADŁ MOJE STARE MENU I JUŻ JAK MIELIŚMY GO Z AUTOREM MENU MASSIVE-X ZGŁOSIĆ DO ADMINISTRACJI TO SIĘ ZACZĄŁ MNIE PROSIĆ ŻEBY ODSPRZEDAĆ MU TYLKO SAM KOD MENU BEZ GRAFIKI BO BAŁ SIĘ BLOKADY KONTA PO DŁUGIM NAMYŚLE POSTANOWIŁAM MU ODSPRZEDAĆ MU SAM KOD. TERAZ PO DŁUŻSZYM CZASIE ZMIENIŁAM MENU NA INNE I CHOMIK rafal34z ZACZĄŁ ZNÓW SIĘ PROSIĆ ŻEBY ODSPRZEDAĆ MU TEN MÓJ NOWY KOD POWIEDZIAŁAM KATEGORYCZNIE NIE!!! NATOMIAST NIE POSŁUCHAŁ I POWIEDZIAŁ ŻE I TAK DA TEN KOD CO ROBIŁ MI CHOMIK MASSIVE X PONOWNIE DO SIEBIE CZY JA SIĘ ZGADZAM NA TO CZY NIE GO TO NIE OBCHODZI I NIC MU NIE ZROBIMY BO KOD ON NIE ROBIŁ TYLKO ZROBIŁ MU CHOMIK MarciNXM I NIC NIE MOŻEMY IM ZROBIĆ BO KOD MAJĄ LEGALNY PROSZĘ ZOBACZYĆ ŻE TEN KOD TO JEST KOD SKOPIOWANY Z MOJEGO CHOMIKA INO SĄ DANE INNE KOLORY NAWET BANERY W STREFIE VIP SĄ MOJE KTÓRE JA WYRABIAŁAM NA ZAMÓWIENIE INNYCH CHOMIKÓW I SKOPIOWANE IDENTYCZNIE JAK U MNIE W TEJ SAMEJ KOLEJNOŚCI TO WIDAĆ JAK CZARNE NA BIAŁYM WYŁOŻONE PROSZĘ ZOBACZYĆ U TEGO CHOMIKA http://chomikuj.pl/rafal34z A TEN CHOMIK MarciNXM BEZ PRAWNIE ZROBIŁ JEMU KOD KTÓRY NALEŻY DO MASSIVE-X!!! SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA DO ADMINISTRACJI PONIEWAŻ TO JEST KRADZIEŻ MIENIA JESZCZE RAZ TO POWIEM ZŁODZIEJE I TYLE!!!
Z POWAŻANIEM SZACHEREZADA