Potrzebuję osób do zrobienia kilku Chomików wypełnionych ciekawymi plikami, w zamian oferuję mnóstwo punktów – praktycznie tylko od Ciebie zależy ile zarobisz – 100.000, 200.000 czy może wolisz 1 milion?
Kilka zasad
1. Chomików potrzebuję szybko – więc pliki mogą być przechomikowywane od innych
2. Im Chomik większy tym lepiej – nowości są ważne, ale interesuje mnie zbudowanie dużych Chomików. Dodatkowo im większy Chomik tym Ty dostajesz więcej punktów.
3. Wszystkie pliki w zamawianych Chomikach mają być po angielsku lub w oryginalnym języku (jak muza czy filmy nie-angielskie) (żadnych lektorów, napisów, ani polskich filmów)
4. Wszystkie nazwy plików mają być w oryginale
5. Wszystkie nazwy folderów mają być po angielsku
6. Ja zakładam nowego Chomika, podaję Ci hasło a Ty przechomikowujesz
7. Interesują mnie szybkie terminy
8. Płatne na życzenie wykonawcy - nawet codziennie, ale nie wcześniej niż co 24h (najlepiej wieczorami)
Obecnie składam zlecenie na zrobienie 5 chomików.
Zlecenie 1) Filmy (bez xxx)
Tylko dobrej jakości – żadnych kinówek i kamer. Każdy film ma być w osobnym folderze – płatne 500 pkt. za film / folder. Najlepiej niech ktoś będzie gotów przechomikować min. 500 filmów lub więcej. Np. 500 filmów = 250.000 pkt. + bonusy.
Zlecenie 2) Seriale
Każdy serial, a w nim każdy sezon ma być w osobnym folderze – płatne 1000 pkt. za sezon / folder. Najlepiej niech ktoś będzie gotów przechomikować min. 30 seriali lub więcej. Np. 30 seriali po 6 sezonów każdy = 180.000 pkt. + bonusy
W razie kłopotów mogę zrobić listę popularnych.
Zlecenie 3) Gry (bez xxx)
Posegregowane wg. rodzaju platformy – foldery PC, X360, PS3, PSP, Wii, w nich foldery z grami. Płatne 500 pkt. za grę / folder. Np. 100 gier = 100.000 pkt. + bonusy.
Zlecenie 4) Muzyka
Posegregowane alfabetycznie – foldery A-Z, w nich foldery z wykonawcami a w nich albumy. Płatne 1000 pkt. za album / folder . Nie wrzucać zbiorowych folderów ani pojedynczych utworów. Np. 500 albumów = 500.000 pkt. + bonusy.
Zlecenie 5) XXX (filmy, zdjęcia, gry)
Filmy i zdjęcia mają być logicznie posegregowane by dało się łatwo przeglądać. Filmy w różnych rozmiarach są ok, ale powinny być osobno pokatalogowane. Płatne 500 pkt. za film, 500 pkt. za grę, 50 pkt. za zdjęcie.
Np. 2000 zdjęć = 100.000 pkt. + bonusy
BONUSY: za dobrą współpracę dorzucam bonusy – 10.000 pkt za każde zarobione pełne 100.000 pkt.