Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę strefę vip
Witam , chciałbym zlecić w dobre ręce zrobienie strefy vip.
Za strefę vip mogę zapłacić , ja wiem , 30-40 tysięcy.
Strefa ma mieć do góry napis 60 Tys Na Stałe
Ma być ona na 20 miejsc.
oczywiście punkty muszę jeszcze dozbierać :)
Tylko chciałbym może zobaczyć kogoś były projekt , chyba , że się taki ktoś nie znajdzie , to nie musi być.
Dodam jeszcze że w vip nie ma być żadnych podpisów typu ''by'' ''copyright'' ''wykonanie'' takie coś nie wchodzi w grę
Jedynie darmowe vip dożywotnio
Pozdrawiam , proszę składać oferty na PW http://chomikuj.pl/FILMY-AVI-RMVB
nie spieszy mi się z tą strefą
Pozdrawiam
Kody na strefę możesz znaleźć np tutaj http://chomikuj.pl/jarusrogus/*2b*2b*2bD...W*2b*2b*2b
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Autorowi wątku chodziło raczej o przygotowanie całej strefy z miejscami niż o jeden napis kolego jarusrogus.
Czytaj dokładniej co ludzie piszą w wątkach.
FILMY-AVI-RMVB napisał(a):Strefa ma mieć do góry napis 60 Tys Na Stałe
Ma być ona na 20 miejsc.
Tak też zrozumiałem . W folderze do którego link podałem są trzy podfoldery w których są zarówno kody w postaci plików txt , jak i mała podpowiedź dla mniej doświadczonych . Można też zobaczyć jak każdy z kodów prezentuje się po wklejeniu do opisu . Nie podawałem trzech linków , bo sądziłem że tak będzie krócej .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]