Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę wykonanie listy z najpopularniejszymi chomiki
Jak w temacie - zlecę wykonanie listy powiedzmy... setki największych/najbardziej popularnych chomików. Muszą mieć możliwość reklamowania (aktywne CHR) i akceptować erotykę. A, i nie mogą być na hasło. 10 000-20 000 pkt. Lista w formie txt:
http://chomikuj.pl/nazwachomika
całe linki czy sama nazwa chomika??
ja mam liste w postaci całych linków robiłem jakiś 1 miesiąc temu może więcej :)
Całe linki.
to mam daj linka to ci wrzuce na chomika tylko tak około 19 bo teraz mam gosci ok :)
PW albo email, nie łączę kont z nielegalną działalnością z tymi, które mogą dać jakiekolwiek inne info o mnie. Paranoja, ale popłaca. ;)

No i nazwa twojego chomika, żebym mógł przelać pkt, rzecz jasna.
Dziękuję bardzo za listę, punkty przelane, proszę o zamknięcie.

A, niektórych proszę o zdolności czytania ze zrozumieniem - ja chciałem kupić listę, nie robić ją.