Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlecę zachomikowanie folderu 100% upload - karolekdj / Tylko konta : Maniac i Explorer
Star 
Drodzy Forumowicze i użytkownicy portalu chomikuj.pl zwracam się do was z prośbą o zachomikowanie folderu ...
100% upload z mojego chomika - karolekdj

W zamian proponuję reklamę za free na moim chomiku - na stronie głównej : na okres 31 dni*

* Jeżeli miejsca na reklamę zostaną wyczerpane ,reklamę zrealizuje w najszybsze wolne miejsce...

P.S Folder ten często będzie aktualizowany nowościami filmowymi.

ZAPRASZAM SERDECZNIE karolekdj ;)
Zgłaszam się. Jako, że miałem Twój folder jeszcze z wcześniejszej akcji to zachomikowałem zaległe filmy i śmiało możesz mnie dodać:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Też się przyłączę.
Również mam Twój zachomikowany folder.

@ - reklama dodana
Ja również mam twój folder także go zaktualizuje i będzie git majonez.

@ - od dawna jestes w strefie vip więc nic nie zmieniam.
OK.Zachomikuje twój folder za to co oferujesz.
Ja też z chęcią zachomikuję za reklamę :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
zachomikowane :)
Ok Super i dziękuję gdy tylko będzie wolne miejsce dodaje waszego chomika na stronę główną.