Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zlizywali z księdza kolan bitą śmietanę? Otrzęsiny w Liceum Salezjańskim.
Internet obiegły zdjęcia z ostatniego dość dyskusyjnego wydarzenia.
Na wyjeździe integracyjnym, podczas otrzęsin, pierwszoklasiści zlizywali z księdza kolan bitą śmietanę!
Ruch Palikota już zapowiedział, że złoży doniesienie do prokuratury.
Ta sprawa bulwersuje już całą Polskę.
Duchowny nie czuje się winny, rodzice dzieci również go bronią.
Czy była to tylko niewinna zabawa czy może coś więcej?
Niektórzy dopatrują się głębokich podtekstów seksualnych...

[Obrazek: ksi_dz_zlizywanie__mietany_-1348085345.jpg]

[Obrazek: ksi_dz_zlizywanie__mietany_1-1348085345.jpg]

[Obrazek: ksi_dz_zlizywanie__mietany5-1348085346.jpg]
  Odpowiedz
Ej no co wy? Nie zlizywaliście nigdy bitej śmietany z księdza :D Moim zdaniem media znów szukają taniej sensacji.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Czego to się nie zlizywało z kolan na otrzęsinach. Jak zwykle przesadzają bo jest tam ksiądz i już dziura w całym. Nikt nie widzi tego co się dzieje w niektórych reklamach w telewizji, ale wszyscy widzą seks gdy główna rolę gra ksiądz czy teletubisie.
  Odpowiedz
Thumbs Down 
No jasne, ksiądz jest święty!
Można wymyślić milion innych rzeczy na otrzęsiny!!! Komu do pały przyszło coś takiego? Niedobrze Niedobrze Niedobrze To jest chore.

[Obrazek: uwaga_ksiadz-1348089412.jpg]
  Odpowiedz
[Obrazek: List_protestacyjny1-1348088900.jpg]

[Obrazek: List_protestacyjny2-1348088900.jpg]

Zdania są bardzo podzielone.
Sami uczestnicy zapewniają, że tam nic wielkiego się nie działo, jednak w wielu wywiadach
matki niektórych dzieci stanowczo powiedziały, że jakby wiedziały o takim przebiegu
zdarzeń, na pewno by się na to nie zgodziły.

Zdjęcia są jednak dość kontrowersyjne przyznaje wielu dziennikarzy, ale i również Internautów.
  Odpowiedz
Pianka do golenia? Serio? Jakoś dziwnie podobna do bitej śmietany. :)

[Obrazek: mP5fg.jpg] [Obrazek: EUa9.jpg]

[Obrazek: Uwi2.jpg]

Pozostaje mieć nadzieję, że była przynajmniej dietetyczna. ;)

P.S. Poza tym to było chyba gimnazjum, a nie liceum (jak sugeruje tytuł wątku). ;)
  Odpowiedz
No ja mam skojarzenia jak to widzę i dla mnie jest to mocny podtekst seksualny. Takie coś nie przystoi księdzu.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Sam kiedyś zlizywałem z kolan ketchup, całowałem w stopy Posejdona itp. Czasem mi szkoda ludzi, którzy bezkrytycznie przyjmują przekaz przedstawiany przez media - w tym przypadkumowa o podtekstach. Ale fakt, że pianki do golenia z takim smakiem to by nie jadły.
  Odpowiedz
Jak dla mnie jest to mocno obrzydliwe i zboczone . Fuuu .Jak dla mnie to nie jest normalna zabawa.Co ona pokazuje i jaki ma cel bo nie bardzo rozumiem. Szkoda, że nie bawili się tam w przysłowiowe słoneczko

(20.09.2012, 10:36)elgato napisał(a): Jak dla mnie jest to mocno obrzydliwe i zboczone . Fuuu .Jak dla mnie to nie jest normalna zabawa.Co ona pokazuje i jaki ma cel bo nie bardzo rozumiem. Szkoda, że nie bawili się tam w przysłowiowe słoneczko

W dodatku ten ksiądz ma erekcje nie wiem czy ktoś zauważył :OO
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Yyy cała ta sprawa mnie aż tak nie bulwersuje (zlizywanie bitej śmietany) jak to,
że jest tam ksiądz. Ciekawe jak kościół wypowiada się w tej sprawie, ale jak dla
mnie jest to dość podejrzane. Zrozumiałbym jeśli byłyby to jakieś młodzieńcze
wybryki między sobą ale ksiądz?

Mógł chociaż nogi ogolić ;P.
Ogólnie mało mnie to interesuje, media robią z byle czego sensacje a o tym co jest
ważne czyli o bezrobociu, coraz wyższych cenach wolą zawracać ludziom głowę jakimś
zboczonym kapłanom co osobiście mnie mało interesuje.

Dla tego właśnie zrezygnowałem z oglądania telewizji, czasami mi się zdarzy
obejrzeć film czy serial ale bardzo rzadko - o wiadomościach nie wspominając.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości