Zrobiłem chomikowi alangel reklamę a teraz nie chce mi przelać pkt za reklamę a, ma już kod HTML chcem go zgłosić do adminów chomikuj.pl ale nie wiem jaki dać powód

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Złodziej Reklamy
|
02.07.2011, 19:44
Otóż mam problem.........
Zrobiłem chomikowi alangel reklamę a teraz nie chce mi przelać pkt za reklamę a, ma już kod HTML chcem go zgłosić do adminów chomikuj.pl ale nie wiem jaki dać powód ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.07.2011, 19:46
Tutaj Cię muszę zmartwić.
Administracja chomikuj.pl nie zrobi kompletnie NIC... no w ostateczności napiszą Ci wiadomość, że nie zajmują się takimi sprawami. Pozostaje Ci dogadać się z tym chomikiem albo pogodzić się ze stratą.
02.07.2011, 19:50
Ale troche go postraszyłem może da mi te pkt
![]() Wiem !!!! Zrobie na niego antyreklamę ![]()
02.07.2011, 19:54
Mogłeś na początku spróbować się jakoś dogadać.
Jeśli zacząłeś go straszyć to pewnie Cię zablokuje i punktów i tak nie zobaczysz.
02.07.2011, 22:23
Najlepiej jest zawsze brać punkty przed oddaniem kodu/obrazka ;p
Miałem kilka takich sytuacji i niestety trzeba było się pogodzić ze stratą ;p
---
04.07.2011, 00:09
Ja polecam brać tzn. "zaliczki". Robisz zamówienie, jeśli robisz menu to po skończeniu piszesz że dasz kod po wpłaceniu 50% sumy lub jeśli robisz obrazek, reklame to dajesz w jak najgorszej jakości i też chesz 50%
![]() ![]() |