Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Złote Wrota - Gothic II NK Mod
Chciałem was nakierować na moda do klasyka wszech czasów, czyli gry Gothic II Noc Kruka.
Pozwolę sobie skopiować opis ze strony autorów. Zaglądałem na tę stronę regularnie co parę miesięcy przez prawie cztery lata, aż dziś o 20:00 nastąpiła premiera. Na tej stronie można moda pobrać: http://zlotewrota.org

Jak pogram trochę, to być może wrzucę krótki filmik na YT. Modyfikacja jest zapewne świetna i gorąco ją polecam, bo chłopaki się napracowali. Gratuluję twórcom determinacji i dziękuję za kolejne godziny rozrywki w Gothicu. W komentarzach na stronie są linki jeśli ktoś nie może pobrać z działu "Download". Dubbing jest osobno!

Opis:

Premiera Złotych Wrót staje się faktem! Po 6 latach pracy, gdzie w tworzeniu modyfikacji udział wzięło 30 osób, a 70 podkładało głos postaciom, modyfikacja może ujrzeć światło dzienne! Jako szef dziękuję całemu teamowi, wszystkim aktorom oraz fanom, którzy przez tak długi czas nas wspierali. Podziękowania dla wszystkich, którzy mieli udział w powstaniu Złotych Wrót, a teraz pobierajcie i grajcie!

Modyfikacja zaoferuje nam:
- 10-20 godzin gry, 4 rozdziały, 100 questów
- zupełnie nowa fabuła z możliwością spotkania starych przyjaciół
- zmieniony Jarkendar, trzy nowe lokacje
- 3 gildie do wyboru (paladyn, mag wody, najemnik orków), 4 poziomy trudności
- innowacyjne questy, nowe umiejętności
- poprawiona grafika gry, wiele nowych tekstur, modeli 3D oraz nowe animacje
- kompletne udźwiękowienie dialogów
- filmiki podczas gry
- easter eggi
  Odpowiedz
Gothic II Noc Kruka... Klasyk. Jak będziesz grał to daj znać jak wrażenia. Może i ja się zdecyduje pobrać. Ehh gdzie się podziały te klimatyczne czasy pierwszych Neverwinterów, Gothiców, TES-ów, Sacredów czy Diablopodobnych gier...
  Odpowiedz
Powiem tak, mod jak najbardziej w porządku. Miło było powrócić do Gothica, postanowiłem przyłączyć się do obozu orków, są oni dziwnie przyjaźni. Nie zabrakło drobnych bugów, ale an razie nie spotkałem się z takimi, które uniemożliwiają ukończenie jakiegoś questa. Ja zwykle Bezi stracił krzepę po pobycie w Myrtanie podczas Gothica 3 i z nudów postanowił wrócić na wyspę Khorinis. Oczywiście na wstępie wpakował się w problemy wyspy i tak oto mamy szereg questów do wypełnienia. Aha i odradzam trudny poziom. Daję 50GB FREE na pobranie moda z chomikuj.pl, bo są problemy z pobieraniem z linków na stronie. Korzystajcie z transferu rozważnie. Najlepiej, jeśli ktoś nie może się doczekać, bo plik przez torrent na stronie ściągnie się w kilka godzin.

Kliknij, aby pobrać!
  Odpowiedz
Kurcze, aż mnie ochota naszła... Szkoda, że nie pomyśleli o czymś na silniku trójki.
  Odpowiedz
Nie sprawdziłby się. Silnik trójki jest zbyt wymagający i zbugowany. Ma sporo konfliktów sprzętowych, po prostu mod na dwójce będzie popularniejszy na starszych komputerach. Co prawda dwójka przy nowszych wysiada, ale są już łatki, choćby u mnie na chomiku.
  Odpowiedz