Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Złote nooby Chomikuj.pl
Wysyłałem prośby o choimkowanie plików z mojego konta. Cóż wysłałem to do bardzo wielu osób, i prawie wszyscy kulturalnie odpowiadali, jednak jeden chomik "Anime" odzywał się bardzo wulgarnie. Zobaczcie sami. I co wy o nim myślicie????

[Obrazek: Anime-1304091643.jpg]

Jak macie jakieś swoje doświadczenia piszcie pod spodem
  Odpowiedz
Zablokuj go i po sprawie.
Nie przejmuj się jakimś "noobem".

Nic więcej zrobić nie możesz ;)
  Odpowiedz
Nie no ta druga wiadomość mnie rozwaliła :D ale tak na serio też nie lubię takich osób :)
  Odpowiedz
jaki chomik... normalie nie wytrzymam... rodzice kultury nie uczyli i tak juz jest niestety...
nie lubie takich chomikow, lepiej nie odpowiedziec nic niz przeklinac...
  Odpowiedz
Cóż, rozumiem, że wiadomość jaką otrzymał mogła go zdenerwować, ale żeby aż tak chamsko odpowiadać? Daj sobie z nim spokój i nigdy więcej nie wysyłaj mu żadnych wiadomości.
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz