Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
07.11.2012, 00:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2012, 15:58 przez adam-as.)
W związku z rozwojem projektu Odjechani.com.pl w dniu 07.11.2012 (środa)
pomiędzy godziną 22:00, a 06:00 dostęp do forum może być utrudniony lub całkowicie zablokowany.
Przenosimy całe forum na serwery naszego nowego partnera technologicznego.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, forum uruchomimy jeszcze tego samego dnia.
Ostatnio często widze na stronach tą wstawkę Biznes Host'u powiedzcie oni mają jakieś przyzwoite warunki, oferują jakieś zniżki za wstawienie tego że trzymacie u nich strone. Pytam bo sam prowadzę stronkę a jakiś dobry hosting by się przydał
08.11.2012, 11:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2012, 12:03 przez adam-as.)
Jesteśmy już na nowym serwerze. Były drobne komplikacje z DNSami, ale na szczęście udało się.
Witajcie zatem ponownie, tym razem na starym, nowym i o wiele bardziej wydajnym podwórku.
08.11.2012, 12:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2012, 12:36 przez Swordancer.)
To logo hostingu na operze w telefonie zakrywa mi 1/4 forum od góry do dołu z prawej strony. Może da się to jakoś inaczej/lepiej wypozycjonować, bo ja preferuję w klasycznych telefonach i jestem skazany na takie przeglądarki.
VanPure napisał(a):To logo hostingu na operze w telefonie zakrywa mi 1/4 forum
Masz możliwość wstawienia tu zdjęcia jak to wygląda?
VanPure napisał(a):Szczerze powiedziawszy, nie wiem co to dało,
Ważne, że my wiemy.
O szczegółach współpracy pomiędzy Odjechani.com.pl a Biznes-Host.pl nie będę pisał,
ale jeżeli chodzi o kwestie czysto techniczne, dla nas jest to ogromna różnica od strony zaplecza.
Dla użytkowników zmienia się nieznacznie prędkość ładowania strony (odczuwalna na wolniejszych łączach) oraz
to, że niedługo będziecie mieli możliwość wrzucania awatarów na nasz serwer bezpośrednio z poziomu forum.
Na razie tyle.
W związku z przenosinami na nowy serwer, wyszedł dość poważny problem techniczny, którego wcześniej nie zauważyliśmy. Skutkowało to tym, że nowo rejestrujące się osoby nie otrzymywały maila aktywacyjnego. W związku z powyższym ręcznie aktywowaliśmy wszystkie nieaktywne konta. Problem został naprawiony. Przepraszamy za kłopot.