Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Znacie jakieś dobre chomiki na których mogę wykupić reklamę?
Witam! Widziałem na chomikuj wczoraj gościa, który pisał, że reklamuje chomików na 10-ciu, czy 50-ciu (nie pamiętam) innych swoich chomikach i niestety tego linku do jego chomika już w historii znalezc nie moge i w internecie też nie za bardzo :/ Więc może wy znacie takiego, gdzie mógłbym wykupić taką reklamę? I jakąś skuteczną? Dajcie znać ;) Będę wdzięczny ;)
  Odpowiedz
Poszukaj na dużych chomikach na chomikowych rozmowach takiej propozycji, na pewno coś znajdziesz ;)

Odpowiedz
U mnie możesz wykupić klucz na miesiąc do CHomiczkuj Messengera :)
  Odpowiedz
Ale do chomiczkuj messengera nie chce właśnie..
  Odpowiedz
Zaproponuj jakąś sensowną stawkę godzinową... Mogę wysyłać spam na CHR z pustego chomika, który po wejściu na niego będzie przekierowywał stronę na twojego. Oczywiście treścią wiadomości zajmujesz się ty. Zleceniami mogę zając się w sobotę lub w losowe dni wolne od pracy.
  Odpowiedz
Ale rozumiesz, że nie chce tego? Chce spróbować takiej reklamy o której pisałem ;)
  Odpowiedz