Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Znikł mi transfer
Witam.
Dziś zginęło mi 31MB ale to pewnie przeze mnie bo pewnie coś pobrałem przez przypadek lecz nie wiem co.Da się gdzieś to sprawdzić ?
  Odpowiedz
Niestety nie da się:( Możesz jedynie napisać do administracji chomikuj. Podadzą Ci listę ostatnio pobranych plików i foldery które udostępniasz za free
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
A mogło być tak że obejrzałem pierwsze 10 minut filmu i za to poleciał mi transfer ?
  Odpowiedz
Za to nie traci się transferu.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Napisałem do chomikuj.pl i przysłali mi listę pobrań. przypadkowo ściągnąłem jeden dokument :P
  Odpowiedz
Plik tekstowy o wielkości 31MB? Dość spory :)
  Odpowiedz
Nie. Ja o to poprosiłem i dostałem taką wiadomość:

Witam serdecznie,

jako użytkownik, ma Pan pełny dostęp do wszystkich folderów na swoim koncie.
Proszę przejrzeć swoje foldery i zlokalizować ten w którym ustawił Pan opcje
darmowego transferu.

Administracja portalu nie zajmuje się przeglądaniem kont użytkowników.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.
  Odpowiedz