Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.09.2011, 06:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2011, 06:51 przez biedron.)
Witam.
Dziś rano próbowałem wejść znaleźć jednego z zaprzyjaźnionych Chomików Edukacyjnych, a tu lipa - nie ma go nigdzie...
Strona Główna Chomika Edu chomik wspiera edukację nie działa - nie odnaleziono strony (błąd 404)
Czy ktoś wie może, co się stało?
Pozdrawiam
Od Administracji Chomikuj dostałem taką odpowiedź:
Witam serdecznie,
uprzejmie informuję, iż zaprzestaliśmy działalności ChomikaEdu. Dotychczasowe
konta będą funkcjonować bez zmian.
Jednocześnie informuję, że w zamian powstaje nowy projekt, który już wkrótce
zostanie uruchomiony, o czym użytkownicy zostaną poinformowani wpisem na stronie
serwisu.
Tak jak mówiłem, tego rodzaju konta nie były opłacalne dla chomikuj.pl i zostały zlikwidowane.
Zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.