Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zniżki dla studenta ?
Zastanawiam się jakie zniżki mają studenci, interesuje mnie pełen wykaz tych zniżek. Mam nadzieję że znajdę tutaj studenta który by mi to wytłumaczył. Buziaaaaki.
  Odpowiedz
Dolaczam sie do pytania.
Gdyz niedlugo tez bede sie wybieral na studia :P
  Odpowiedz
Zależy gdzie kto mieszka XD
ale przede wszystkim
51% – przy przejazdach środkami publicznego transportu kolejowego w pociągach osobowych, pospiesznych i ekspresowych, na podstawie biletów jednorazowych (do ukończenia 26. roku życia)
49% – przy przejazdach środkami publicznego transportu zbiorowego kolejowego w pociągach osobowych i pospiesznych, na podstawie imiennych biletów miesięcznych, oraz autobusowego w komunikacji zwykłej i przyspieszonej, na podstawie imiennych biletów miesięcznych (do ukończenia 26. roku życia)
50% – przy przejazdach środkami komunikacji miejskiej

Jeśli o jeszcze jakieś zniżki wam chodzi to mówcie jakie was interesują:P
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości