Chciał bym się zapytać czy wykonali byście dla mnie taki odjechany Avatarek.
a jak by dało rade to 2 (na drugiego chomika)
tylko ile by to kosztowało?
Czekam na odjechane propozycje
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zrobione: Avatar
|
W ostatniej swojej pracy naprawdę mnie szokowaliście (avek dla Kruchego by Szymon)
Chciał bym się zapytać czy wykonali byście dla mnie taki odjechany Avatarek. a jak by dało rade to 2 (na drugiego chomika) tylko ile by to kosztowało? Czekam na odjechane propozycje Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
hmm możemy nad czymś pomyśleć (cena to po projekcie ) opisz co to miało by być
lubisz może koty ?
---
31.08.2011, 14:47
ten kotek mnie zauroczył wzrokiem . lecz znudził mi się interesowało by mnie takie coś jak u kruchego (efekt postaci poza tłem ) tak jak pisałem lubię niebieski kolor i jak by jeszcze był połączony z wyłaniającą się postacią (tylko nie wiem jaką ) to by było super
no to moja propozycja ;p
---
a dał byś rade z ego kotka takiego tygryska zrobić?
jeżeli się nie da to się nie męcz (ja mam dwa chomiki więc ten by był na głównego a szary na adrianussek) |