Mam dla was małe zlecenie.
A mianowicie:
Chciałbym aby ktoś z was przygotował userbar
dla Akcji "zgłoś posta"
Wykorzystajcie koloru forumowe.
Niebieski i róż z loga forum mile widziane plus coś ekstra.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zrobione: Userbar dla akcji "Zgłoś posta".
|
06.10.2011, 21:57
Witaj odjechana ekipo GrafArtu.
Mam dla was małe zlecenie. A mianowicie: Chciałbym aby ktoś z was przygotował userbar dla Akcji "zgłoś posta" Wykorzystajcie koloru forumowe. Niebieski i róż z loga forum mile widziane plus coś ekstra. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
A gdyby userbar miał kolor szary jak poniektóre elementy forum a reszta delikatnie wyróżniona kolorami forum...?
Ogólnie rzecz ujmując to bałagan panuje na tym userbarze. Wolałbym jednak coś bardzie minimalistycznego.
10.10.2011, 11:52
Napis Odjechani.com.pl bym nieco zmniejszył.
Poza tym bardzo ładne.
10.10.2011, 13:49
Jak jeszcze coś poprawić to pisać PS. pisałem już że nie umiem robić userbarów więc nie jest idealnie Dlatego bardzo przydatne dla mnie są wasze sugestie na ich temat, ponieważ ja w ten sposób się powoli uczę
---
10.10.2011, 22:32
Szymon ty nie umiesz robić userbarów? - niemożliwe.
Jak dla mnie jest dobrze. |