Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Życie PI - opinie
Jak zawsze "Witam" :).
Mam takie pytanko :D.
Czy warto przeznaczyć 2.18 GB na film pt."Życie PI"? Na temat tego filmu są różne opinie, lecz pragnę poznać te wasze czyli najbardziej odjechane :D
Co sądzicie? Czy to film warty polecenia, czy nie bardzo?

Pozdrawiam RaZ :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Co prawda filmu nie oglądałem ale czytałem książkę Yanna Martela o tym tytule, (Książka sie ukazała później niż film) i muszę przyznać że ta lektura ma wręcz niesamowita Fabułę . :) Więc film mogę polecić jak najbardziej :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Osobiście nie oglądałem, ale wśród zasłyszanych opinii, wiele osób sobie ten film, jak i książkę chwaliło.

Dzięki, że o tym wspomniałeś.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
To chyba pobiore, ale poczekam na więcej opinii i aż będę zbierał na transfer bo wszystko na free dzisiaj straciłem :).
  Odpowiedz
Oglądałem. Powiem Ci, że film ciekawy. Nie należy on do czołówki moich ulubionych, ale na pewno nie zaliczam go również do słabych produkcji. Czy warto poświęcić 2gb? Pewnie :) Bardziej bym się zastanowił czy warto poświęcić te dwie godziny czasu, które możesz zainwestować w coś bardziej produktywnego.

Film nie jest zły, opowiada ciekawą historie młodego chłopaka. Jestem pewien, że nie pożałujesz zassania ;)
  Odpowiedz
Witam ponownie :). Oglądnąłem ten film i jestem mile zaskoczony. W kilku momentach akcja zbyt naciągana ale mimo to, film warty obejrzenia. Osobiście moja ocena to 6/10. :D
  Odpowiedz