Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
29.04.2013, 20:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.04.2013, 20:33 przez Cassius.)
Jak zawsze "Witam" .
Mam takie pytanko .
Czy warto przeznaczyć 2.18 GB na film pt."Życie PI"? Na temat tego filmu są różne opinie, lecz pragnę poznać te wasze czyli najbardziej odjechane
Co sądzicie? Czy to film warty polecenia, czy nie bardzo?
Pozdrawiam RaZ
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Co prawda filmu nie oglądałem ale czytałem książkę Yanna Martela o tym tytule, (Książka sie ukazała później niż film) i muszę przyznać że ta lektura ma wręcz niesamowita Fabułę . Więc film mogę polecić jak najbardziej
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Oglądałem. Powiem Ci, że film ciekawy. Nie należy on do czołówki moich ulubionych, ale na pewno nie zaliczam go również do słabych produkcji. Czy warto poświęcić 2gb? Pewnie Bardziej bym się zastanowił czy warto poświęcić te dwie godziny czasu, które możesz zainwestować w coś bardziej produktywnego.
Film nie jest zły, opowiada ciekawą historie młodego chłopaka. Jestem pewien, że nie pożałujesz zassania
Witam ponownie . Oglądnąłem ten film i jestem mile zaskoczony. W kilku momentach akcja zbyt naciągana ale mimo to, film warty obejrzenia. Osobiście moja ocena to 6/10.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię