Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

bezebunden nie dotrzymuje warunków transakcji
Witam. Ostatnio mamy sytuację z chomikuj jaką mamy dnia 18 grudnia chomikuj zablokował możliwość wysyłania punktów. Dnia 17 grudnia Jak zawsze jak brałem od bezebunden czyli chomika "donsituation2000" punkty zapłaciłem mu 255 zł a on zawsze wysyłał je jak doszła kasa, niestety tym razem nie mógł ponieważ chomikuj zablokowal możliwość wysyłania, zaproponował mi czekanie lecz tłumaczyłem mu że nic z tego nie będzie, bo chomikuj raczej nie odblokuje a mam nie małe straty a też rachunek na allegro do zapłacenia, a jak wiadomo pasuje do końca miesiąca opłacić (jest okres 2 tygodniowy przedłużenia, ale wtedy może się kończyć zawieszeniem konta). Niby poprosił żebym podał dane do konta, bo on wydał 20 zł (choć twierdziłem że może przelać tyle co ma, resztę kiedyś tam) to twierdził że z konta kolegi przeleje, dałem mu dane i nic, następnego dnia czyli 19 grudnia coś się odzywał ale jak weszliśmy na temat finansów zamilkł i tak do dziś się nie odzywa, chociaż na chomiku, na forum i wszędzie mu piszę. Ponadto proponował zakup chomika za dopłatą, a jak mam teraz wierzyć osobie która nie chcę oddać ? Niech się wypowie w temacie żeby nie było czekam do piątku bo zależy mi żeby opłacić allegro a nie chcę mieć problemów. Ponadto jeśli będzie coś kręcił że ma poważne choroby z zdrowiem (co, szok że chomikuj zablokowało wysyłanie punktów?) bądź będzie się inaczej wykręcał to ja się zdecyduje zwyczajnie wydrukować rozmowy i pójść na policję bo to jest kwota powyżej 150 zł, a na danych przelewowych mam jego pełny adres więc wszystko pójdzie gładko. Jakoś np. kolega z sąsiedniego forum mimo że nie jego konto było tylko rodzica potrafił zwrócić kwotę 85 zł, a on nie. Dlatego na razie proszę go żeby poszedł po rozum do głowy, bo ja prezentów pieniężnych tym bardziej w mojej sytuacji nie daję, jeśli nie będzie miał zamiaru oddać nie ma problemu, na komisariat mam tylko 7 km.
  Odpowiedz
Temat przekroczył wszelkie granice spamu, czego konsekwencją jest całkowite wyczyszczenie. Proszę prowadzić zdrową dyskusję. Przy kolejnym burdelu, posypią się ostrzeżenia.
  Odpowiedz