Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

kiedy wymieniacie opony na letnie?
Kiedy wymieniacie opony na letnie? Co ile lat w ogóle kupujecie nowe opony?
  Odpowiedz
Jak się zużyje bieżnik i będzie poniżej 4mm, 3 to już ostatni dzwonek.
  Odpowiedz
aktualnie nadal śmigam na zimowych. Całej zimy bym nie przejeździł więc zajadę je teraz. a na zimę kupię nowe :)
  Odpowiedz
Się śmiałem a wczoraj sprawdziłem swoje i wyszło że jest poniżej 3 mm, bieżnika:D Ma ktoś jakieś fajne opony do polecenia? Zrobiłem szybki przegląd i myślałem wstępnie o takich Yokohamach https://www.oponeo.pl/dane-opony/yokoham...Q6EALw_wcB. Cena jest dobra, jeździł ktoś?
  Odpowiedz