Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[oddzielony] Sender - program do rozsyłania ChR
Po co zaracacie sobie głowę tym pseudo botem i płacicie co miesiąc za niego jak macie pewnego i sprawdzonego bota na programy-chomikuj.pl
Chomik sender przynajmniej działa cały czas i nie ma z nim problemów, a teraz też przepisuje kody automatycznie, oto cytat ze strony:
Cytat:Chomik Sender dzisiaj został zaktualizowany.

Nowość jaka się pojawiła to możliwość automatycznego przepisywania kodów zupełnie za darmo.

Życzę wszystkim udanego reklamowania bez myślenia o konieczności przepisywania kodów ;)

Nie lepiej zainwestować raz i mieć dobry program niż płacić co miesiąc za coś co działa jak masz farta a jak nie to nie działa ?
  Odpowiedz
szalony napisał(a):Chomik sender przynajmniej działa cały czas i nie ma z nim problemów, a teraz też przepisuje kody automatycznie, oto cytat ze strony:

Cytat:Chomik Sender dzisiaj został zaktualizowany.

Nowość jaka się pojawiła to możliwość automatycznego przepisywania kodów zupełnie za darmo.

Życzę wszystkim udanego reklamowania bez myślenia o konieczności przepisywania kodów Oczko

Tak, a poniżej wpis że:
Cytat:Film przedstawia wysyłanie prywatnych wiadomości na chomika, w pierwszej części wysyłanie odbywa się w sposób tradycyjny (wpisywanie ręczne kodów captcha), w drugiej części kody są wpisywane automatycznie z użyciem captchatrader.
Nie dość że jesteś szalony to cudotwórcą :D
Bo captchatrader.com nie działa już spory kawał czasu (Chyba od sierpnia)
  Odpowiedz
A jak Sender przepisuje?
Ma ktoś jakieś info?
  Odpowiedz
(13.11.2012, 19:08)era9889 napisał(a): A jak Sender przepisuje?
Ma ktoś jakieś info?

Bardzo prawdopodobne że też nie, ponieważ możliwe że ukradziono mój program do przepisywania (Ale nie mam na to dowodów). Bo bardzo dziwny zbieg okoliczności że nagle jego bot zaczął przepisywać w tedy jak pojawił się mój program z taką opcją. A po za tym dzięki głupiej dziurze na serwerze sendera znalazłem z de-kompilowanego chomiczkuj messengera w którym był dopisany kod który odpowiadał za wysyłanie informacji do administracji że korzysta się z bota. Dla tego chomiczkuj messengera należy pobierać tylko z chomiczkuj.pl
Oczywiście autorem sendera jest szalony/tonyviroos, widać jak on gra.
  Odpowiedz
a czy ktos kto ma ten program Sender może powiedzieć z doświadczenia czy przepisuje on kody czy tez juz nie?
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
Jak ja go testowałem to przepisywał kody, bardzo dużym plusem jest w nim że bardzo szybko rozsyła reklamę oraz generuje też własną listę chomików.
  Odpowiedz
Może matiszon powiesz nam kiedy naprawisz tego bota bo wydałem pieniądze i pragnę przepisywania tych kodów... Wydałem kasę i się domagam :D
  Odpowiedz
Proponuje trzymać się tematu. To jest wątek na temat Sendera jak dobrze widzę w nazwie tematu. Jeśli chcecie sobie porozmawiać na temat innego programu, proszę założyć odpowiedni wątek.
  Odpowiedz
Gdzie można kupić tego bota bo strona programy-chomikuj.pl nie działa?
  Odpowiedz