Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

optymalizacja
witam jaki program polecicie .
chodzi mi o program do opymalizacji rejestru itp defragmentacji dysku itp.
z góry dziękuje
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Nie wiem czy o to chodzi ale ja mam na dysku coś takiego System Mechanic Professional

System Mechanic składa się z kilku kluczowych modułów które odpowiadają za wybrane obszary systemu operacyjnego. Moduł ActiveCare działa w tle i na bieżąco optymalizuje ustawienia w zależności od preferencji użytkownika. Umożliwia on zautomatyzowanie wielu procesów (usuwanie infekcji spyware, czyszczenie systemu, optymalizacja startupu, naprawa błędów dysku, optymalizacja połączenia z Internetem, backup danych, naprawa rejestru, itd.). Użytkownik może dowolnie wybierać które z opisanych funkcji mają działać automatycznie. ActiveCare jest modułem inteligentnym i nie obciąża komputera w czasie gdy użytkownik pracuje - uaktywnia się gdy na komputerze nie są wykonywane żadne czynności
  Odpowiedz
Ja do defragmentacji używam Smart Defrag, podobno systemowe narzędzie do defragmentacji w windows7 też działa przyzwoicie ale nie sprawdzałam. Do czyszczenia mam Odkurzacz, znajomy polecał mi jeszcze CCleaner a do defragmentacji Defraggler ale ich nie sprawdzałam. Ponoć Odkurzacz najlepszy...
  Odpowiedz
a jest cos takiego jak tuneup utilities 2012?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Polecam Smart Defrag. :) Najlepszy chyba będzie do tego, aczkolwiek to jest tylko moje zdanie. :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości