(Jeśli zły dział proszę przenieść nie wiedziałem gdzie to napisać.)
sledzenie.Poczta-Polska.pl - aktualizacja?
|
Kto wie albo pomoże mi znaleźć co ile Poczta Polska dodaje wysłane paczki do swojego systemu: http://sledzenie.poczta-polska.pl dziś rano podobno gościu mi wysłał paczkę z allegro podał numer ale do tej pory jest że numer jest błędny, nie wiem może poczta dodaje to raz na dzień albo jeszcze rzadziej ?
(Jeśli zły dział proszę przenieść nie wiedziałem gdzie to napisać.) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.10.2012, 20:20
Z tego co wiem, jeśli wysłał w jakiejś małej miejscowości, paczka pojawi się dopiero po dotarciu do poczty wojewódzkiej i przyjęciu jej tam przez system. Jeszcze pół roku temu system komputerowy na poczcie nie był połączony w sieć i nie funkcjonował tam przesył danych. Może się zmieniło - ale wątpię, w maju zanim paczka nadana pojawiła się w systemie minęło mi trzy dni ...
29.10.2012, 20:25
Dzięki za wiadomość dzwoniłem na infolinie ale szlak mnie trafił czekałem 5 minut i wszyscy zajęci (ciekawe czym) zapewne na infolinie poczty polskiej dzwoni na raz 150 osób... wysyłka jest realizowana paczką priorytetową także teoretycznie powinienem ją mieć jutro u siebie na biurku jeśli jednak jest tak jak mówisz to całe to ich śledzenie przesyłek można spokojnie usunąć i nie robić z ludzi kretynów bo po co komu takie śledzenie jeśli najpierw dojdzie do mnie paczka a potem dopiero pojawi się o tym informacja w systemie.
29.10.2012, 20:27
hehe moja wyprzedziła info, śmiałem się potem z nadawcą, że polska poczta jest szybsza niż łącza internetowe
08.11.2012, 20:12
Przesyłka doszła 2 tygodnie temu a w tym "super" systemie dalej jest brak informacji, oj poczta...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości