Ja mam tam konto od jesieni 2012 roku, jednak od tamtej pory uzbierałem może z 1,5k punktów.
Bardzo rzadko się loguję.
Na stronie pojawiają się co kilka minut nowe wpisy, jest więc duża aktywność.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
zapytaj.onet.pl
|
02.06.2017, 01:16
Czy używacie tej strony, co o niej myślicie?
Ja mam tam konto od jesieni 2012 roku, jednak od tamtej pory uzbierałem może z 1,5k punktów. Bardzo rzadko się loguję. Na stronie pojawiają się co kilka minut nowe wpisy, jest więc duża aktywność. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.06.2017, 10:01
Ja ja bardzo lubię i często odwiedzam dosyć szybko można dostać odpowiedzi jest masa osób-Pozdrawiam mam tam 5 gwiazdek
02.06.2017, 10:26
Według mnie ta strona ma więcej scamu i trolli niż tego warte.
![]() Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
02.06.2017, 22:59
Jeśli jest spory ruch, to normalne, że liczba trolli będzie większa niż na małych forach.
Zaletą jest tak jak wspomniał perla, że można w miarę szybko uzyskać odpowiedź, a niekiedy można się pośmiać z zadawanych pytań przez niektóre osoby, czy z odpowiedzi. ![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|