13.03.2011, 12:18
mabud73
14.03.2011, 05:30
Dla znających mnie trochę, użytkowników, nie jest nowością, że uwielbiam serię Rec-a. Nie udaną produkcją w/g mnie jest "Łowca Demonów". Nie wciągnął mnie, być może przez moje wygórowane oczekiwania.
20.05.2011, 13:50
Polecam lustra cz1 ,cz2
20.05.2011, 19:16
Ja lubię tylko stare horrory gdzie nie było techniki komputerowej.
Nie pamiętam tytułów bo nie mam głowy do tego ale łatwo jest się domyślić z jakich lat są to filmy.
Z nowych i tych z nutą fantastyki komputerowej to różnie bo ponad 80% z nich to zakwalifikowałbym do tych słabych zwłaszcza "Lustra".
Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.
Nie pamiętam tytułów bo nie mam głowy do tego ale łatwo jest się domyślić z jakich lat są to filmy.
Z nowych i tych z nutą fantastyki komputerowej to różnie bo ponad 80% z nich to zakwalifikowałbym do tych słabych zwłaszcza "Lustra".
Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.
20.05.2011, 19:18
Cytat:Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.Przykład: Droga bez powrotu.
Akurat film podany w przykładzie mi się podobał ;p
Chomikowy11
20.05.2011, 19:59
Mój Horror To Piła IV I Krwawe Walentynki
03.06.2011, 15:14
(20.05.2011, 19:16)skrzypas napisał(a): [ -> ]Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.
To sa slashery czyli odzielny typ horrorow nie kazdy takie filmy lubi ja akruta kocham tego typu filmy
03.06.2011, 19:12
Zdecydowanie =]
28.07.2011, 00:58
Hm, seria o Hannibalu Lecterze to raczej thrillery...
Ja uwielbiam azjatyckie horrory, moje ulubione to zdecydowanie "Klątwa Ju-on" (obie części), "The Ring - Krąg" (oczywiście japońskie wersje, amerykańskie remake'i doprowadzają mnie do szewskiej pasji) i tajlandzki "Shutter - Widmo".
Aczkolwiek nie twierdzę, że i inne nacje nie potrafią stworzyć dobrego horroru. Uwielbiam filmy: "Mucha", "Wywiad z wampirem", wszystkie części "Obcego", "Drakula" z Garym Oldmanem, "Silent Hill", "Coś", "Dziecko Rosemary", "Udręczeni", "Pandorum", "Sierociniec", wszystkie części "Resident Evil", "Omen", "Oszukać przeznaczenie", "Lśnienie", "Nawiedzony", "Inni" i pierwszą część starego dobrego "Koszmaru z ulicy Wiązów".
Najgorsze horrory, jakie oglądałam, to "Klątwa El Charro", "Pogromca wampirów", "Matka łez", "Odrodzone zło", "Zaginiona kolonia", "Wrota do piekieł", "Szkolny areszt" i "Wyprawa po śmierć", którą całkiem niedawno uraczyła nas telewizyjna dwójka...
Ja uwielbiam azjatyckie horrory, moje ulubione to zdecydowanie "Klątwa Ju-on" (obie części), "The Ring - Krąg" (oczywiście japońskie wersje, amerykańskie remake'i doprowadzają mnie do szewskiej pasji) i tajlandzki "Shutter - Widmo".
Aczkolwiek nie twierdzę, że i inne nacje nie potrafią stworzyć dobrego horroru. Uwielbiam filmy: "Mucha", "Wywiad z wampirem", wszystkie części "Obcego", "Drakula" z Garym Oldmanem, "Silent Hill", "Coś", "Dziecko Rosemary", "Udręczeni", "Pandorum", "Sierociniec", wszystkie części "Resident Evil", "Omen", "Oszukać przeznaczenie", "Lśnienie", "Nawiedzony", "Inni" i pierwszą część starego dobrego "Koszmaru z ulicy Wiązów".
Najgorsze horrory, jakie oglądałam, to "Klątwa El Charro", "Pogromca wampirów", "Matka łez", "Odrodzone zło", "Zaginiona kolonia", "Wrota do piekieł", "Szkolny areszt" i "Wyprawa po śmierć", którą całkiem niedawno uraczyła nas telewizyjna dwójka...
28.07.2011, 11:07
Uwielbiam wszystkie części Piły.
A jeśli chodzi o kiepskie moim zdaniem horrory to :
Klątwa - wszystkie części ( japońska wersja ) - nie wiadomo czy się śmiać czy myśleć "WTF?!"
Laleczka Chucky 2 - dla mnie to była niezła komedia. Dosłownie się śmiałam.
P.S - nie jestem koneserką horrorów i łatwo mnie przestraszyć . ;p
A jeśli chodzi o kiepskie moim zdaniem horrory to :
Klątwa - wszystkie części ( japońska wersja ) - nie wiadomo czy się śmiać czy myśleć "WTF?!"
Laleczka Chucky 2 - dla mnie to była niezła komedia. Dosłownie się śmiałam.
P.S - nie jestem koneserką horrorów i łatwo mnie przestraszyć . ;p