Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable - co to jest i czemu służy ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wątku chciałby się dowiedzieć co to jest: Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable i do czego służy.
Większość programów komputerowych tworzonych jest w środowisku C++ (Si Plus Plus) czyli nadbudowania
języka C. Jest to nic innego jak zbiór komend które program ma wykonać dla użytkownika. Jest on jednym
z trudniejszych języków natomiast najbardziej czytelnym dla programisty.

Oczywiście istnieje wiele odmian C++, a program który podałeś pomaga w odczytywaniu komend i jest zazwyczaj
instalowany z innym programem. Generalnie służy on do odczytu danych zapisanych w języku C++.

Nie wiem czy zrozumiałeś ale myślę że trochę nakreśliłem Ci temat.
Aktualnie uczę się tego języka (szkoła tego ode mnie wymaga).
Mniej więcej rozumiem o czym piszesz. Mam jeszcze pytanie bo w Revo Uninstaller mam zainstalowane trzy wersje tego programu:
Microsoft Visual C ++ 2005 Redistributable
Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.17
Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.4148

Chcę odinstalować starsze wersje i zostawić tylko tą aktualną i nie jestem pewnie czy tak mogę zrobić.