Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Najlepszy spalacz tłuszczu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio dużo czytałam o spalaczach tłuszczu, że warto je stosować, gdy chodzi się na fitness, bo doskonale wspomagają redukcję tkanki tłuszczowej. Z drugiej strony czytam, że wiele z nich opartych jest na składnikach, które sztucznie podnoszą temperaturę organizmu (guarana, kofeina, yohimbina). jaka jest prawda? Jakie środki polecicie na początek? Nie muszą być mocne, ale żeby były skuteczne. Wiadomo, jesień to najlepszy czas na przygotowanie się do nadchodzącego lata:-)
Zielona herbata również wspomaga odchudzanie. Ale wiesz co? Najlepszym spalaczem tłuszczu nie jest nic z tego co Ty lub ja wymieniliśmy - jedynym prawdziwym spalaczem jest ruszenie d**y na siłownie, rower, basen lub biegać. ŻADEN SPALACZ nie zrobi dla Ciebie więcej niż rzetelnie wykonywane i regularne treningi. :)
A jeśli rzeczywiście zastanawiasz się nad stosowaniem sztucznych spalaczy to naprawdę Ci odradzam. Te które reklamują w TV nie działają, a te które działają - czyli spalacze chemiczne od firm produkujących odżywki dla kulturystów (Olimp, Trec) bardzo negatywnie wpływają na serce.
Dieta ograniczająca niezdrowe węglowodany i kwasy tłuszczowe oraz co najmniej 3/4 treningi w tygodniu najlepiej spalą zalegającą oponke.
Udanych treningów i wytrwałości, Malinko :)
Najlepszy spalacz tłuszczu to nie żadne suplementy czy dodatki tylko ruch.
Ruch ma największe znaczenie w spalaniu tłuszczu. Inne suplementy czy herbatki pomagają może ale w znikomym stopniu.
Suplementy podnoszą temperaturę ciała, jeśli ich nie połączysz z treningami nic Ci nie dadzą. Więc lepiej zacznij chodzić na fitness lub siłownie. A jak nie stać Cię na karnet to bieganie rano albo wieczorem;]Polecam Olimp Thermo stim albo coś podobnego;)
Swego czasu najbardziej polecany był legendarny Leviathan, który teraz wrócił w nieco innej, lajtowej formie, ale i tak potrafi nieźle dać w kość. Poniżej skład, czyli akurat to, czego w swoich spalaczach mieć nie chciałaś. Na tym jednak to polega, że żeby spalić, musisz podnieść temperaturę organizmu. Ale wszyscy powyżej mają racje, najpierw ruch i wysiłek, a potem ewentualnie spalacze,. Nie na odwrót.

Składniki aktywne: Ilość w porcji (2 kap.)
Super energy complex: 421 mg
Caffeine Anhydrous
Beta Methyl-PEA
Mucuna Pruriens (20% L-Dopa)
Yohimbine HCL
Hordenine
L-Methyl-tyramine
Anabolic Complex 418 mg
Tribulus Terrestris extract (80% saponins)
DIM
Phyllanthus niruri extract (5:1)
Ficus bengalensis extract
Coleus forskohlii extract (20% forskohlin)
Siemanejro ;0
Najlepszy spalacz tłuszczu jaki ja mogę polecić to taki który przyśpiesza trawienie.. olej lniany wiadomo. i jednocześnie coś co pobudza nasz organizm czy kofeina.. ja ją biorę zazwyczaj rano w płynach. nie chodzi strikte o kawę tylko o kofeinę farmaceutyczną w proszku jak tutaj i to mogę od siebie polecić ponieważ nadal jest to suplement.. naturalny. nie baw się w jakieś chemiczne gunwa z apteki bo nic Ci to nie da. no może ewentualnie chrom, podobno zabija z kolei poczucie głodu.