Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Rozkraczona Natalia Siwiec w samochodzie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przepiękna Natalia Siwiec na ostatnim pokazie Macieja Zienia, stała się obiektem westchnień i zainteresowania fotoreporterów, którzy rzucili się na nią jakby była ważniejsza niż ten cały pokaz. Dowiedziałem się też, że Siwiec ma męża :D :D

[Obrazek: Natalia_Siewiec_w_samochodzie-1350899818.jpg]

[Obrazek: Natalia_Siwiec-1350899818.jpg]

[Obrazek: Natalia_Siwiec_w_samochodzie-1350899818.jpg]

[Obrazek: Natalia_Siwiecbnw-1350899818.jpg]

Najśmieszniejsze jest to, że na tej samej imprezie była też Doda, która strzeliła focha i wyszła obrażona. Nie wiadomo tylko czy dlatego, że Natalia bardziej przykuła uwagę fotoreporterów czy z innego powodu. Chyba mamy kolejna gwiazdeczkę, która teraz wojuje w mediach. Nie wiem tylko po co Siwiec umieściła te zdjęcia na swoim profilu w dodatku podpisując je "Lalalalalallalala". Pewnie chciała się pochwalić swoimi nóżkami i cycuszkami świeżo co zrobionymi. :D Mieszane mam uczucia co do tej sytuacji. Nie mogę powiedzieć, fajna z niej dupeczka, ale taki lans wydaje mi się już nazbyt tandetny.
E tam takie coś to nic dziwnego w świecie gwazd a tak wogóle dałeś taki tytuł że spodziewałem się czegoś mocniejszego xd

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk