Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomik Blachu82 - Zablokowany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie Dzisiaj przechodzę by coś pobrać a tu patrze chomik Blachu 82 Zablokowany?Czemu?
Blachu82 pisał na tym forum już o tym, wczoraj jeszcze nie pisał o co chodzi ale napisał że to wyjaśnia.
Kurcze Blachu82 zablokowany? cóż to się dzieje na portalu... Sam jestem ciekawy dalszego rozwoju sprawy.
Gość konkretnie prowadził swoje konto, bez chamstwa i rzetelnie. Pliki zawsze dobre były, chyba że nie przeczytałeś opisu instalacji w folderze to miałeś pretensje. Jeden z lepszych, należał mu się grosz za to co robił. Nie powinni go blokować.
Może po prostu ktoś się wkradł na konto? Albo ktoś podał jakieś błędne informacje na jego temat.. Sam kiedyś coś takiego miałem, więc może to taka sama sytuacja.
Ehh już zaczynają się gdybania co się stało. Jakiś powód był więc go zablokowali, gdyż naruszyło to regulamin portalu. Proszę cierpliwie czekać aż Blachu82 wejdzie na forum i wszystko wyjaśni więc nie potrzeby robić off topu ;)
Tak się rodzą plotki :)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Jeżeli o mnie chodzi to nie plotkują, bo nie napisałem np. Blachu82 został zablokowany gdyż ktoś mu się włamał na konto. Ja po prostu wyrażam swoją opinie, a raczej moje przypuszczenia. Sam miałem taką sytuację, więc czemu jemu mogłaby się nie przytrafić? Najlepiej będzie poczekać na odpowiedź ze strony głównego zainteresowanego.
Heh ja też kilka dni temu miałem blokadę za spam na chomikuj w chr ;p może on ma to samo :)
Wg mnie może chodzić o film Igrzyska Śmierci,którym to Blachu tak się chwalił w reklamie ,że tylko u niego jest na chomiku,po tym jak całkowicie zniknął ten film z chomikuj...Film ten jak każdy chomikujący na bieżąco dobrze wie,został masowo usunięty z chomika przez adminów.Domyślam się ,że on też miał go na chomiku i jak każdemu jemu też go usunęli.Być może ponownie wrzucił na chomika ten film i kto wie czy się nie doigrał :D.Po coś jednak dodają te ostrze. do każdego naruszenia praw autorskich (w przypadku ponownego wrzucenia tego samego pliku konto może zostać zablokowane bądź usunięte):)
Stron: 1 2