Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Xperia x8 Android 2.3.7
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Sony Ericsson Xperia X8
z zainstalowanym najnowszym stabilnym systemem
poprawiającym szybkość telefonu i zwiększającym czas pracy na baterii.

Andriod 2.3.7

Telefon od nowości posiada folie na ekranie (co widać na zdjęciach)
Dlatego jego wyświetlacz jest zachowany w idealnym stanie!

Telefon nosi znikome ślady użytkowania, wszystko widoczne na zdjęciach.

Telefon był kupiony 21 Czerwca 2011

Telefon jest w 100% sprawny!

[Obrazek: img0179kopiowanieo.jpg]

http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-x...84641.html
Mi się wydaje czy ona ma wgrany launcher :P ?
A czy oprócz tego, że ma Andriod'a 2.3.7 czy ma podkręcony procesor ??
Launcher może być wgrany jako default'owy, w większości przypadków tak jest.
Ten to chyba Launcher Pro.
Możesz napisać jaki masz wgrany ten system dokładnie?
Bo jestem ciekaw, skoro tobie się udało nagrać system w tej wersji to ja też spróbuję :)
To jest zwykły system 2.3.7 GingerDX v029 by Teamfun i jest do tego ustawiony temat ICS 4.0 poprzez Theme Chooser.
____
Nie z procesorem nic się nie bawiłem.
Od kiedy x8 ma androida 2.3.7. Ja mam x8 i wydawało mi się że on ma tylko androidy 1.6 i 2.1. Kiedy zrobili dalszą aktualizacje ?.
To nie jest oryginalny soft, ale jest jak najbardziej stabilny, do x8 jest już nawet zrobiony 4.0 ale podobno jeszcze nie działa zbyt stabilnie dlatego nawet tego nie wgrywałem.
Działa stabilnie, kolega miał właśnie na X8 android 4.0.1 bodajże, odblokowany multi touch
i podkręcony procesor. Jakiegoś mega skoku wydajności nie ma, ale jest szpan że masz androida 4.
Oczywiście że się da ;) ja na swoim lg swift o zbliżonych parametrach do twojego.telefonu również mam 2.3.7 a miałem już nawet jellybeam (4.1) procesor mogę z 600 mhz podkręcić do 860 :) więc nie jest źle ;) ,

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Ciekawe jak z baterią, po tym podkręceniu. W xperii i tak nie trzymała za długo.

Wysłane z mojego Samsung Ace za pomocą Tapatalk
Stron: 1 2