Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Prędkość przesyłania przez Chomikbox i Shella
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, czy orientuje się ktoś, jaką prędkość przepuszcza chomik? Chodzi mi o przesyłanie przez Chomikboxa, a konkretnie przesyłanie przez Shella.
U mnie przez shella idzie z maksymalną prędkością wysyłania jaką mój dostawca udostępnia:D
Mi szło po 96mb/s max a łącze 1 gbit miałem.
A przez przeglądarkę to 50mb/s więcej nie poszło.
czyli 100gb w 40 min mniej wiecej idzie ?

Na 1gbit
250kb/s download a upload to z 100kb/s pewnie około :) mam play. Ale przy wrzucaniu chodził mi ledwo co około 10kb/s i tak mi leciało :)
a w ile minut srednio 100gb wchodzi teraz ? bo slyszalem ze pisze 90mb/s a wsadza ponad 12godzin, czy to prawda ?
To nie prawda idzie po tyle ile pisze. Wrzucałem komuś ponad 120 giga filmów i w niecałą godzinę dodało.
ok dzieki a jeszcze jedno, co do linuxa chodzi juz moze pobieranie calych folderow ? czy nadal sa jakies bledy bo ciezko znalesc w dobrej cenie shella na windowsie
Na linuxie się dobrze pobiera tylko że jedynie działa to przez firefox w shellu pod nazwą u mnie icweasel chyba przez inne nie idzie. Yhh windows to chyba u pandabox możesz kupić bez problemu. Choć osobiście polecam ishell znakomite konta shell linux dobrze działające stabilne itd.
Stron: 1 2