Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Problemy z rozpoznaniem - nie chodzi oczywiście o zwiad
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Więc tak : wielu z nas używa innego nicka na forum, innego na chomikuj, dziś po raz kolejny spotykam się z sytuacją, że ktoś pisze mi PW na chomikową skrzyneczkę, o coś mnie prosi, zbywam go, po czym zupełnie przypadkiem dowiaduję się, że to jeden z naszych userów, może byśmy się jakoś poznaczyli albo co, żeby takich sytuacji unikać. Koleżance, czy koledze z forum, wiadomo w miarę możliwości postaram się pomóc, gdybym chciał wszystkim użytkownikom chomika - życia by brakło hehe
Ja - tak samo jak Ty - używam tego samego nicka tutaj i na chomiku , ale rzeczywiście sporo osób ma inne nicki , a czasem też po kilka różnie nazwanych kont na chomikuj . Jeśli ktoś prosi o cokolwiek i liczy na pozytywną reakcję " po znajomości " , to raczej w jego interesie jest żeby zostać rozpoznanym . Wystarczy zamiast " Cześć ! Mam prośbę ..." napisać " Cześć tu XYZ z Odjechanych ! Mam prośbę ... " i wszystko jasne ;)
Zgadzam się z wami Ja używam tego samego nicka i tu i na chomiku :D pozdrawiam
A mój nick jest zajęty to Więc używam Michał :(
Ja również używam tego samego nicku i tutaj jak i na chomikuj.
Czasami jednak w natłoku myśli, człowiekowi uciekają oczywiste kwestie, nawet prozaiczne ściągnięcie czegoś, mam parę chomików do wyboru, a wolę dać zarobić komuś kogo znam i mam z nim kontakt niż obcemu gryzoniowi, zamieszczenie banerka powiedzmy odjechanych, gdzieś na swoim gryzoniu ułatwiło by w takiej sytuacji poszukiwania, nie wiem... to taki luźny pomysł, przemawia przeze mnie jakiś tam lokalny patriotyzm, ale wiadomo jak to jest - kruk krukowi oka nie wykole.
Całkiem się z Tobą zgadzam i dlatego prawie od razu kiedy dołączyłem do Odjechanych zamieściłem u siebie banerek ( który zresztą sam zrobiłem ).
Jeśli ktoś chce skorzystać to proszę bardzo :
[Obrazek: banerek_odjechani-1351730838.jpg]

(01.11.2012, 02:01)synonim11 napisał(a): [ -> ]kruk krukowi oka nie wykole
... a orzełkowi chyba też nie ?:P