Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak pominąć kod captcha na chomikuj.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chomikuję sobie na mojego chomika pliki od massiva a wiecie on ma ich dosyć sporo... co jakieś 5 folderów wyskakuje mi kod do przepisywania captcha. Nie da się go jakoś obejść bo to strasznie wnerwia i spowalnia chomikowanie. Kiedyś to wyskakiwał za jakimś 20 razem a teraz to nie idzie wytrzymać.
Nie, nie ma możliwości ominięcia kodów captcha. Niestety:-)
to fakt wkurzające jest wpisywanie kodów ale nic z tym nie zrobisz :P
Można spróbować napisać do administracji chomikuj, jest mała szansa, że wyłączą captchę ;)
Tak jak napisał adi211
Wyłączyć może nie,ale np przenieść limit na co 50,to mogli by to jak byś im po argumentował.
Na przykład że jesteś osobą słabo do widzącą i captcha ci sprawia problemy :)
Tak a najgorsze jest to że to jest przeciwko botom a denerwuje zwykłych ludzi
Jeśli nie korzystasz z botów. Napisz do administracji że jesteś słabo widzący, ja tak kiedyś napisałem i captchy już nie było co 5 wiadomości tylko co jakieś 20. Niestety korzystałem z bota i mi dowalili znowu:D Pisałem o tym tutaj:D
Jest bardzo prosta zasada na "ominięcie" blokady.
Otóż jeśli chomikujesz z jednego chomika, chomikuj pliki nie zwracają uwagę na wyskakujące okno z captcha.
Następnie gdy już skończysz, zobaczysz że będziesz miał kilkanaście tabelek do wpisywania kodu. Odśwież obrazek
na jednym z nich, przepisz kod a następnie wklej do wszystkich innych.

Myślę że jasno wyjaśniłem o co chodzi. Nie omija to limitu ale zaoszczędza czas na przepisywanie kodu,
dzięki magicznej opcji kopiuj wklej.