Chomikuję sobie na mojego chomika pliki od massiva a wiecie on ma ich dosyć sporo... co jakieś 5 folderów wyskakuje mi kod do przepisywania captcha. Nie da się go jakoś obejść bo to strasznie wnerwia i spowalnia chomikowanie. Kiedyś to wyskakiwał za jakimś 20 razem a teraz to nie idzie wytrzymać.
Nie, nie ma możliwości ominięcia kodów captcha. Niestety:-)
to fakt wkurzające jest wpisywanie kodów ale nic z tym nie zrobisz
Można spróbować napisać do administracji chomikuj, jest mała szansa, że wyłączą captchę
Tak jak napisał adi211
Wyłączyć może nie,ale np przenieść limit na co 50,to mogli by to jak byś im po argumentował.
Na przykład że jesteś osobą słabo do widzącą i captcha ci sprawia problemy
Tak a najgorsze jest to że to jest przeciwko botom a denerwuje zwykłych ludzi
Jeśli nie korzystasz z botów. Napisz do administracji że jesteś słabo widzący, ja tak kiedyś napisałem i captchy już nie było co 5 wiadomości tylko co jakieś 20. Niestety korzystałem z bota i mi dowalili znowu
Pisałem o tym tutaj
Jest bardzo prosta zasada na "ominięcie" blokady.
Otóż jeśli chomikujesz z jednego chomika, chomikuj pliki nie zwracają uwagę na wyskakujące okno z captcha.
Następnie gdy już skończysz, zobaczysz że będziesz miał kilkanaście tabelek do wpisywania kodu. Odśwież obrazek
na jednym z nich, przepisz kod a następnie wklej do wszystkich innych.
Myślę że jasno wyjaśniłem o co chodzi. Nie omija to limitu ale zaoszczędza czas na przepisywanie kodu,
dzięki magicznej opcji kopiuj wklej.