Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Punkty z dlachomika.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Mychaty

Witam.
Czy ktoś z Was "kupował" punkty na stronie http://dlachomika.pl/ ?
Jesli tak to czy po wysłaniu SMS'a dostał takowe, czy nie ?

Wg. mnie to jakieś naciąganie i tyle, nie wiem, może się myle...
Po prostu takie przeczucie :)

Wysyłacie SMS o treści START GRA na jakiś tam numer i potem codziennie dostajecie SMS za 2.46 (czy ileś tam).
Żeby to zatrzymać trzeba wysłać SMS o treści STOP GRA pod ten sam numer, ale o tym już nas nie poinformują, dopiero w regulaminie :P

Ogólnie to powiem tak, że chętnie bym spróbował na jakiejś starej karcie ale niestety nie mam żadnej starej, nie używanej karty :<

Może ktoś spróbuję i się podzieli opinią?

Co do tamtych 'darmowych 10 pkt' to mi ta funkcja nie działa.
Z resztą, nie wiem jak to jest możliwe że ktoś połączył sobie konto ze swoją stroną internetową i od razu automatycznie przesyła się punkty - jakiś informatyczny geniusz? ;)

Wpisałem jakąś nazwe chomika oraz jakiś tam numer kliknąłem 'Wyślij' i tylko było napisane że mam tego SMSa wysłać i jak już wysle to mam kliknąć "Dalej" aby podać kod zwrotny, nie wysłałem SMSa ale zastanawia mnie, skąd ta strona będzie wiedziała że akurat wysłałem tego SMSa skoro dla każdego jest ta sama treść i ten sam numer? :)

Pozdrawiam.
Kolejna ściema.
Właściciel zarabia na wysyłanych sms'ach przez głupich naiwniaków którzy liczą na 10 000 pkt.
Jedyne co w tej stronie jest pewne to to że po wysłaniu smsa z konta będzie nam ubywało
(już nie pamiętam czy na tydzień czy na dzień) około 3 zł za nic.

Ludzie zrozumcie nie ma nic za darmo! No chyba że wygracie punkty w konkursach.
Już jest tyle tych stron a ludzie nadal się nabierają
PS transfer punktów jest możliwy dopiero od 100 pkt.
"START GRA" ? Czy chomikuj to gra? Wyślesz sms-a, NIE otrzymasz żadnego zwrotnego sms-a i codziennie z konta zabiera Ci pieniądze... Wiem, bo kiedyś dla upewnienia sprawdziłem takie coś na starej karcie. OSZUSTWO!

Mychaty

Z osobistych 'przeżyć' mogę powiedzieć że wysyła się SMS'a o treści START GRA i potem codziennie dostaje się jednego SMS'a z reklamą który kosztuje 2.46 :)

Aby to anulować należy wysłać SMS'a o treści STOP GRA :)

Wszystko jest w regulaminie:
http://serwisymt.pl/regulamin-dlachomika.pl.htm

Na takich samych zasadach działają chomiki które udostępniają sprawdziany etc.
Też się wysyła takiego SMS'a ale właściciele tychże chomików od razu informują żeby wysłać SMS zatrzymujący...

Ta strona wygląda powiedzcmy 'wiarygodnie' przez tą liste ostatnio doładowanych, tyle że tylko dwa chomiki mają avatary i założę się że jeśli napisałbym do jednego z Nich to pewnie by napisał że to prawda (jeśli jest adminem tej strony lub jego znajomym) lub że nic nawet nie wie że Jego avatar się znajduje na tej stronie :)

Pozdrawiam.
(04.11.2012, 00:39)forumdc napisał(a): [ -> ]PS transfer punktów jest możliwy dopiero od 100 pkt.

właśnie nie da się przesłać 10 pkt na chomikuj,to pewnie jakieś oszustwo ,na pewno nie spróbuję :)