Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Generatory Premium.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

zawpork

Co sądzicie o generatorach linków premium ? Ja korzystam z generatorów bitshare i turbobit. Mam mieszane odczucia. W większości przypadków pobiera z prędkością łączą, ale dość często zdarza się, że prędkość pobierania jest kilkanaście razy mniejsza od prędkości łącza.
yhh zgadzam się strasznie muli z tych generatorów bo duże obciążenie jest na nich tyle osób korzysta na raz itd. na generatorze turbobit jest ilość osób online i jest tam po 400 ileś czasami po 600 nawet.
Jeśli chcesz mam konta premium napisz na pw może mam te które chcesz :)
Czasami po prostu serwery są przeciążone. Jak miałem premium na turbobit to też się tak zdarzało. Generatory są dobre, dopóki nie są obładowane reklamami z każdej strony.
bedi25 ja z kont premium własnych jak pobierałem przez jdownloadera to jeden plik szedł po ponad 5mb/s a przez generator po 60kb/s ten sam plik. Lepiej mieć premki swoje niż z generatorów korzystać jak masz większy interes np upload czy coś. Jak do siebie to można i z generatora skorzystać takie moje zdanie.