Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Odjechane radio Maxnuta.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Od dziś rozpoczęliśmy współpracę z legalnie nadającym radiem Internetowym Maxnuta.pl!

Radia możecie słuchać bezpośrednio w stopce naszego forum 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu!
Czekamy na Wasze opinie na temat kanałów, proponowanej muzyki i całego radia Maxnuta.pl

Odjechane forum - odjechana muzyka. :)

[Obrazek: Maxnuta-1352120612.jpg]
Pomysł bardzo mi się podoba, fakt że na razie posłuchałem tylko jednej piosenki, która do gustu mi nie przypadła, ale na pewną każdy będzie miał posłuchać muzyki która mu się podoba.
Hmm a ja się zastanawiałem co mi z dołu monitora wylazło i jakim to narzędziem potraktować, a tu proszę niespodziewanka taka ;)
Posłuchajcie przez kilka dni różnych stacji i powiedzcie, która jest dla Was najbardziej atrakcyjna i dlaczego. Jesteśmy ciekawi Waszych opinii.
Mi najbardziej przypadł do gustu kanał Info.
Podpowiem też, że aby słuchać radia bez przerywania podczas przeglądania forum, wystarczy otworzyć naszą stronę w dwóch zakładkach. Na jednej można włączyć radio, a na drugiej przeglądać forum. Obecnie to chyba najwygodniejsze rozwiązanie.
Ja już przesłuchałem i moim zdaniem najlepszym kanałem jest CLUB
Z przyczyn wiadomych odpada kanał: KIDS, STYLE FM.
Można podyskutować jeszcze nad kanałem INFO.

Cytat:Podpowiem też, że aby słuchać radia bez przerywania podczas przeglądania forum, wystarczy otworzyć naszą stronę w dwóch zakładkach. Na jednej można włączyć radio, a na drugiej przeglądać forum. Obecnie to chyba najwygodniejsze rozwiązanie.

Zawsze można, słuchać z własnego odtwarzacza na kompie, tzn. pobrać link do odsłuchu ;] Tak jak ja czynie :P
Ci co tego nie chcą jak mogą to wywalić :D
A jest tu stacja disco polo może ?
Są do wyboru jak widać 4 kanały:
Style Fm, Club, Info, Kids.
Samego kanału jak Disco Polo, to nie ma.

Przy okazji każdy z nas nabija im słuchaczy, bo player jest włączony, ale wyciszony ^^
(05.11.2012, 17:23)Lucyfer napisał(a): [ -> ]Przy okazji każdy z nas nabija im słuchaczy, bo player jest włączony, ale wyciszony ^^

Jeśli to prawda to należy się global domenie.
bardzo fajny pomysł,kiedy dzisiaj to zobaczyłem i dowiedziałem się że to radio bardzo się ucieszyłem, moim zdaniem najlepszy kanał to CLUB
Stron: 1 2 3 4 5 6 7