Odjechani.com.pl

Pełna wersja: chomika Filmy_Popularno-Naukowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

zawpork

Na ile wyceniacie tego chomika ?
1. Mam 4000gb własnego upload - tylko filmy dokumentalne, znaczną część tego zbioru nie znajdziesz na innych stronach, oprócz chomikuj.
2. Zarabiam ok. 25tyś pkt/dzień (w tym ok. 13 tyś za zachomikowane i pobrane z innego chomika) - bez reklamy. Ilość pkt za zachomikowane i pobrane z innego chomika ma tendencje zwyżkową.
3. W najbliższym czasie podzielę filmy dokumentalne na gatunki, np. kosmos, geologia.
Chomika Wycenił bym na jakieś 3kk pkt znając zarobiki :) Innym nie będe zdradzał osobiście znam ;D

zawpork

3kk, czyli ?
3mln.
3kk czyli 3mln, jak dla mnie to będzie ok 300zł chociaż oczywiście każdy ma swoje zdanie. :)
Yhh moim zdaniem nie opłaca się kupować chomików :) a właścicielom im sprzedawać bo właściciel sprzeda powiecmy za 3 mln punktów a temu właścicielowi te 3 miliony by się nazbierało w około 2 miesiące. Powiecmy 3 mln na 2 miesiące to przez rok wyjdzie (nie chce mi się liczyć ale około 16 milionów chyba będzie) i jak to sprzeda to około 1500 zł by wziął. Więc lepiej zbierać i sprzedać pnkt potem. A ten kto kupi jak nie będzie umiał nim się zając to chomik polegnie i tak. :D
Ja bym mógł punkty kupić od ciebie, lepiej byś na tym wyszedł a byś przynajmniej miał chęci większe do zarabia punktów, taki motor napędowy :) Nawet dajmy że za te 5 mln sprzeda pocieszy się tym chwile i co dalej ?