Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Stałego Uploadera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

zawpork

Stawka: 900pkt ----> 1gb
Codziennie ok. 7gb danych do wrzuty.
Upload wykonywany szybko, do 4h po przesłaniu linków.
Linki z Bitshare lub Turbobit w zależności od preferencji uploadera.
PS: Nie odsyłajcie mnie do innego postu z tego typu ofertami, wszystkie nie aktualne, bądź nie spełniają moich oczekiwań.
http://odjechani.com.pl/Thread-Lista-Aktywni-Uploaderzy

Powinieneś skontaktować się w tej sprawie z którąś z tych osób.
Oferty powinny być nadal aktualne.

zawpork

Ile razy mam pisać, że te oferty nie spełniają moich oczekiwań ? Tylko 1 z tych osób oferuje upload z hostingów, które umieściłem w tym poście. Na dodatek chcę mieć uploadera pod ręką, żeby był od 15-18 na chomiku.
zawpork napisał(a):Ile razy mam pisać, że te oferty nie spełniają moich oczekiwań ? Tylko 1 z tych osób oferuje upload z hostingów, które umieściłem w tym poście.
Wszystko jest kwestią dogadania.
A próbowałeś podjąć negocjacje z którymkolwiek? Z tego co widzę to nie narzekasz na zbyt duże zainteresowanie swoją ofertą.
zawpork napisał(a):Na dodatek chcę mieć uploadera pod ręką, żeby był od 15-18 na chomiku.
Tak jak pisałem wyżej, wszystko jest do dogadania z oferującymi swoje usługi uploaderami.

zawpork

No to Hans, znajdź mi uploadera, który oferuje download z turbobit lub bitshare, jest dostępny codziennie od powiedzmy 13-21 i wrzuca pliki w 4h, ja znam tylko jednego, ale on wrzuca dopiero na drugi dzień. Znajdź takiego uploadera, bo to, co ty piszesz, w głowie się nie mieści. Nie dość, że podajesz jakieś absurdalne argumenty, które nierzadko wyssane są z palca, to w każdej wiadomości powtarzasz to samo. Wystarczy napisać raz, rozumiemy, Maćka z "Klanu" tutaj nie ma. Podaj nazwę takiego uploadera, który spełnia powyższe warunki, bo pisać, że jest dużo uploaderów, że ten zna, że tam są, nawet dziecko z zespołem downa potrafi, nie chcę dostawać żadnych postów, gdzie napisane są nie wiadomo jakie dzieła ze stylem języka na poziomie urzędnika państwowego, piszcie krótko i na temat. Hans, podaj mi chociaż jednego uploadera, spełniającego wymienione warunki.
PS: Ta wiadomość nie miała na celu nikogo obrazić, jedynie skomentować to, co napisał użytkownik Hans.
zawpork napisał(a):No to Hans, znajdź mi uploadera, który oferuje download z turbobit lub bitshare, jest dostępny codziennie od powiedzmy 13-21 i wrzuca pliki w 4h, ja znam tylko jednego, ale on wrzuca dopiero na drugi dzień. Znajdź takiego uploadera
Mam lepsze zajęcia od szukania uploaderów ;) np. praca, dziewczyna, znajomi.
zawpork napisał(a):Nie dość, że podajesz jakieś absurdalne argumenty, które nierzadko wyssane są z palca, to w każdej wiadomości powtarzasz to samo.
Który argument uważasz za "wyssany z palca"?
Możliwe ,że się powtarzam gdyż staram się przemówić do Ciebie różnymi sposobami, bez skutku.
A Ty zamiast sprawdzić to co napisałem bezmyślnie podtrzymujesz swoje stanowisko, powodzenia ;)
zawpork napisał(a):Wystarczy napisać raz, rozumiemy, Maćka z "Klanu" tutaj nie ma.
Po pierwsze, nie naśmiewaj się z osób niepełnosprawnych gdyż nie chciałbyś aby w przyszłości Twoje dziecko było na tyle poważnie chore, dobrze?
zawpork napisał(a):Podaj nazwę takiego uploadera, który spełnia powyższe warunki, bo pisać, że jest dużo uploaderów, że ten zna, że tam są, nawet dziecko z zespołem downa potrafi, nie chcę dostawać żadnych postów, gdzie napisane są nie wiadomo jakie dzieła ze stylem języka na poziomie urzędnika państwowego
Jeżeli czegoś nie rozumiesz to odsyłam do google.pl ;)
Poziom wypowiedzi jest adekwatny do inteligencji osoby siedzącej 'po drugiej stronie'.
Każdy powinien się dobrze reprezentować, czy to na ulicy, szkole, pracy, czy też w internecie.
To, że nie chcesz dostawać postów napisanych poprawną polszczyzną to już Twoje 'widzi mi sie'.
Zachęcam każdego użytkownika forum to używania poprawnej polszczyzny, rozwijania swoich wypowiedzi oraz nie krępujcie się używać słów, które sprawią ,że będziecie odsyłać innych do googli! :)
zawpork napisał(a):Hans, podaj mi chociaż jednego uploadera, spełniającego wymienione warunki.
Nie interesuję się chomikuj, mam lepsze zajęcia.
To jest dla mnie forma rozrywki trzeciego rzędu, jak nie dalej.
zawpork napisał(a):PS: Ta wiadomość nie miała na celu nikogo obrazić, jedynie skomentować to, co napisał użytkownik Hans.
Nie czuje się urażony, Ty również się tak nie powinieneś czuć po przeczytaniu mojej wypowiedzi.
Tyle w temacie, koniec offu.

Powodzenia w szukaniu ofert ;)

zawpork

Dobrze, rozumiem, ale ile razy mam pisać, że sprawdziłem ich i nie spełniają wymagań. Hans, skoro napisałeś, że nie interesujesz się chomikuj, to jak możesz wypowiadać się na ten temat. Jak można ocenić film, którego nie oglądałeś, jak można ocenić książkę, której nie czytałeś, na pewno nie po nazwie, czasie trwania, czy też po gatunku.
zawpork napisał(a):Hans, skoro napisałeś, że nie interesujesz się chomikuj, to jak możesz wypowiadać się na ten temat.
Gdyż temat dotyczący uploadu jest tutaj dość często przewijany, na forum nie jestem od wczoraj i siłą rzeczy czytałem różne oferty, przy okazji moderacji postów, ale mniejsza już z tym.
zawpork napisał(a):Jak można ocenić film, którego nie oglądałeś, jak można ocenić książkę, której nie czytałeś, na pewno nie po nazwie, czasie trwania, czy też po gatunku.
Nie można, ale co ma ocena filmu czy też książki do tematu odnośnie uploadu?
Posiadam małą (a jeżeli porównać mnie do Blacha to nawet znikomą) wiedzę w temacie chomikuj ale jednak coś wiem.
Czytając dziesiątki postów tygodniowo w ów dziale (dział chomikuj - przyp.) nauczyłem się sporo, podpatrzyłem, dowiedziałem etc.
I wiem, którzy userzy są godni zaufania jeżeli chodzi o transakcje, a którym lepiej nie powierzać swojej gotówki.